Alles wat je wilt weten over kokendwaterkranen

Alles wat je wilt weten over kokendwaterkranen

Wil je nooit meer wachten tot het water kookt in een waterkoker of tot het water in een pan het kookpunt heeft bereikt? Een kokendwaterkraan biedt de uitkomst. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat er wordt gekozen voor een kokendwaterkraan in een keuken. Niet zo gek, want het is een erg efficiënt product.

Waarom kiezen voor kokendwaterkranen?

Kokend waterkranen zijn uitermate geschikt voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een kopje thee en het maken van maaltijden zoals groenten, pasta of aardappelen. Naast dat deze kraan erg veel tijd bespaart, heeft het nog meer voordelen. Wist je bijvoorbeeld al dat deze kraan erg zuinig is in gebruik en dus beter is voor het milieu? Je gebruikt namelijk altijd precies de exacte hoeveelheid waardoor je geen water hoeft weg te gooien. Daarnaast hoef je nooit lang te wachten op heet water waardoor je dus niet eerst de kraan hoeft te laten lopen.

Veilig

Als je kinderen hebt dan is waarschijnlijk één van je grootste angsten dat een kind zich verbrandt aan kokend water. Met een kokend water kraan is dit verleden tijd, want door middel van een dubbel-druk-draaisysteem kun je veilig kokend water uit de kraan krijgen. Een veilig product dus om aan te schaffen.

Bruisend of gekoeld water?

Er zijn steeds meer soorten kokend kranen op de markt gebracht. Tegenwoordig zijn er zelfs kokendwaterkranen waar je bruisend water, gekoeld water of gefilterd water geven. Kortom: een kokendwaterkraan geeft tegenwoordig niet alleen maar kokend water. Het is multifunctioneel!

Meer weten over een kokendwaterkraan?

Ben je benieuwd welke kokendwaterkraan er past bij jouw droomkeuken? Onze adviseurs helpen je graag in een vestiging en vertellen je meer over welke kraan het beste past bij jouw wensen en bij jouw budget.

Gratis advies gesprek
Kokendwaterkranen bij Kitchen4all (5)
Kokendwaterkranen bij Kitchen4all (4)
Kokendwaterkranen bij Kitchen4all (2)