Corona update: een keuken voor iedereen

Corona update: een keuken voor iedereen

We zijn blij dat de regels zijn versoepeld, maar houden ons natuurlijk wel goed aan alle maatregelen die momenteel nog gelden. Zo zijn onze showrooms zo ingericht dat we altijd de gepaste 1,5 meter afstand kunnen nemen. Bovendien houden we alles goed schoon en is er altijd voldoende handgel aanwezig. Zo blijft het uitzoeken van een nieuwe keuken op een veilig en verantwoorde manier gebeuren.

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je er zeker van zijn dat er een adviseur voor je klaarstaat wanneer je een bezoekje brengt aan een Kitchen4all bij jou in de buurt? Dan raden we je aan om eerst online een afspraak te maken met een adviseur. Zo weet je zeker dat de adviseur tijd voor je heeft. Wil je liever niet een bezoekje brengen aan een Kitchen4all, maar heb je toch interesse in een nieuwe keuken? Het is ook mogelijk om een afspraak op afstand in te plannen. Tijdens deze digitale afspraak worden jouw wensen in kaart gebracht middels een videogesprek. Bovendien is het zelfs mogelijk dat een adviseur een 3D-ontwerp op maat maakt. Zo heb je meteen een goed beeld van wat je kunt verwachten. Wel zo fijn!

Keukenadvies op maat

Naast dat je bij ons terechtkunt voor een uitgebreid adviesgesprek op maat, is het ook mogelijk om enkel wat vragen te stellen aan onze adviseurs. Hiervoor kun je een bezoekje brengen aan een Kitchen4all bij jou in de buurt, maar het is ook mogelijk om je vragen digitaal te stellen. Zo is het mogelijk om jouw vragen te stellen via de chat op onze website, maar kun je ook via WhatsApp contact opnemen met één van onze adviseurs. Wil je weten wat het WhatsApp nummer is van de adviseur van de Kitchen4all bij jou in de buurt? Dan verwijzen we je graag door naar de vestigingspagina.

Een keuken voor iedereen

Ben je dus op zoek naar een nieuwe keuken? Wij staan 100% voor je klaar, zowel in onze showrooms als digitaal. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar jouw droomkeuken. Zien of spreken we je snel?

20190420_1144__MG_3223