Een te gekke actie van Inventum!

Inventum actie bij Kitchen4all

Een te gekke actie heeft Kitchen4all samen met Inventum voor je opgezet. Bij aankoop van minimaal 4 Inventum inbouwapparaten ontvang je een Inventum keukenhulp cadeau. De actie is geldig tot en met 31 december 2019!

Kies je Inventum cadeau bij Kitchen4all:

Keuze 2 bakken Kitchen4all
Keuze 1 tafelen Kitchen4all bakplaat

Hetelucht friteuse

t.w.v. € 99,99

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse CGF440HL is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken.

Teppanyaki grill

t.w.v. € 39,99

Met de Inventum teppanyaki grill TP700 kun je zonder boter vlees, vis of groente grillen. De teppanyaki grill heeft een afneembaar, traploos regelbare thermostaat, waarmee je eenvoudig de temperatuur instelt.

buffetwarmer

t.w.v. € 39,99

De Inventum buffetwarmer BW315S is te gebruiken als buffetwarmer én als warmhoudplaat. Met zijn grote oppervlak houdt de warmhoudplaat je borden en schalen tot wel drie uur op temperatuur.

Gratis 3D ontwerp en keuken adviesgesprek

Profiteer voor 31 december 2019 van deze waanzinnige actie. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak bij de plaatselijke keukenspecialist Kitchen4all

Gratis advies gesprek

Bekijk hier de actievoorwaarden!