Franchisenemer worden?

Franchisenemer Zevenaar

Ter uitbreiding van onze succesvolle formule zijn we op zoek naar een franchisenemer voor een nieuw te openen Kitchen4all-vestiging in Zevenaar.

Wij hebben gekozen voor een franchiseformule met als motto: delen om te kunnen vermenigvuldigen. We kunnen het niet alleen en zijn dan ook op zoek naar echte ondernemers. Proactieve mensen die ergens voor willen gaan en vanuit een resultaatgerichte instelling zijn/haar vestiging naar een hoger plan wil tillen. Voel jij je hierdoor aangesproken? Dan moet je franchisenemer worden bij Kitchen4all!

Franchiser Zevernaar worden?

Samen naar een hoger doel. De formule van Sani4all kenmerkt zich door persoonlijk en betrokken te blijven. Dit maakt de Sani4all juist zo uniek en succesvol. Natuurlijk krijg je hulp vanuit Kitchen4all Nederland en kun je rekenen op de ervaring van diverse ondernemers uit het vakgebied. Daarnaast blijft er voldoende ruimte om zaken op je eigen manier te laten ontwikkelen. De volledige franchise manual is op aanvraag beschikbaar.

Belangrijk voor ons is dat het klikt. We zijn niet op zoek naar kortlopende samenwerkingen, maar we willen met 25 ondernemers een keukenrevolutie binnen Nederland teweeg brengen. En misschien wel daarbuiten. Kitchen4all heeft een onderscheidende franchiseformule in de keukenbranche ontwikkeld voor ondernemende dienstverleners. Het biedt een samenwerking tussen jou en Kitchen4all, waarbij jij je richt op de klant, de producten en de lokale marktbeweging in jouw exclusieve rayon. Kitchen4all heeft een succesvolle formule ontwikkeld, een formule met verregaande kennis om zich succesvol in de markt te profileren. De intelligente wijze van marketing met de zeer aantrekkelijke voorwaarden maakt het een krachtige formule.

De voordelen van onze formule?

  • Uitstekende inkoopvoordelen door unieke inkoopcombinatie
  • Bewezen concept in een markt met grote potentie
  • Uitgebreide ervaring binnen de branche
  • Originele verrasmogelijkheden om klanten aan je te weten te binden
  • Exclusiviteit voor een bepaalde regio
  • Resultaat door samenwerking
  • Succesvolle marketingmix
  • Lage eigen inbreng