Gratis barbecue

slider kitchen4all kitchen bbq (desktop)

Ontvang een gratis houtskool barbecue bij een complete keuken

We hebben al even mogen genieten van de zomerse temperaturen en dat doet ons goed. Ben je ook zo dol op barbecueën met mooi weer? Dan hebben we een hele leuke actie voor jou. Bij aanschaf van een complete keuken ontvang je nu een gratis houtskool barbecue. Maak een heerlijke salade in jouw nieuwe keuken en geniet in de tuin van een heerlijke barbecue met jouw vrienden of familie. Dat wil jij toch ook?!

Een gratis houtskool barbecue

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is dit het moment om een afspraak te maken bij een Kitchen4all bij jou in de buurt. Tijdelijk ontvang je namelijk een gratis houtskool barbecue bij aankoop van een nieuwe keuken. Het belooft dit jaar weer een warme zomer te worden, dus hier ga je absoluut veel plezier van beleven.

Maak een afspraak

Door deze topactie kan het wellicht wat drukker zijn in onze vestigingen. Om er zeker van te zijn dat een adviseur alle tijd voor je heeft, raden we je aan om een afspraak te maken bij een Kitchen4all bij jou in de buurt. Tijdens een (digitaal)adviesgesprek met deskundig keukenadvies nemen wij rustig de tijd om jouw wensen in kaart te brengen. Daarnaast ontvang je ook nog eens een gratis 3D-ontwerp ter waarde van €150, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Plan direct een afspraak in bij een Kitchen4all bij jou in de buurt of kies voor een afspraak op afstand.

Algemene actievoorwaarden

  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig op lopende offertes.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet met terugwerkende kracht geldig.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn alleen geldig bij aankoop in een filiaal van Kitchen4all.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt of tot uiterlijk 31 juli 2020.

Vind jouw droomkeuken met gratis barbecue

Waar wacht je nog op? Vind deze maand nog jouw droomkeuken bij Kitchen4all, profiteer van deze topactie en haal alvast een barbecueschotel in huis. Zo ben je helemaal klaar voor deze zomer!