Kitchen4all heeft een super leuke actie!

Gratis Inventum keukenset t.w.v. € 199,-!

Wees er snel bij! Als je vóór 30 juni 2019 bij één van onze keukenshowrooms 5 of meer Inventum inbouwapparatuur* besteld, ontvang je een super handige 4-delige keukenset t.w.v. € 199,- helemaal gratis!

*Uit de productgroepen: Kookplaten, ovens/magnetron, koelen/vriezen, vaatwasser of afzuigkappen

Inventum actie gratis keukenset Kitchen4all

De 4-delige keukenset bestaat uit: 

 

Inventum hetelucht friteuse

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken.

Inventum actie gratis keukenset Kitchen4all airfryer
Inventum Panini grill 

De paninigrill is geschikt voor het bereiden van heerlijke panini’s en tosti’s. Laat je fantasie los met de meest lekkere ingrediënten om je panini’s mee te vullen. De bakplaten zijn voorzien van een anti-aanbaklaag en zijn dus simpel te reinigen met keukenpapier.

Inventum actie gratis keukenset Kitchen4all panini grill
Inventum melkopschuimer

Met de Inventum melkopschuimer kun je tot 100 ml melk opschuimen en tot 200 ml melk verwarmen. De melkopschuimer is snoerloos bij te vullen en uit te schenken. Zodra het melkschuim of de warme melk klaar is, schakelt de melkopschuimer automatisch uit. In slechts 90 seconden heb je melkschuim voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. De speciale coating aan de binnenkant maakt het schoonmaken extra makkelijk.

Inventum actie gratis keukenset 2016 Kitchen4all melkopschuimer
Inventum keukenweegschaal

Deze Inventum keukenweegschaal heeft een weegvermogen van maar liefst 10 kilo, een schaalverdeling per gram en een handige doorweegfunctie. Met de tiptoetsen kun je de maateenheid eenvoudig wijzigen. Het gewicht wordt digitaal weergegeven. De keukenweegschaal schakelt na ongeveer 2 minuten automatisch uit, om batterijen te besparen.

Inventum actie gratis keukenset Kitchen4all keukenweegschaal