Ontvang nu een kokend waterkraan bij aankoop van een complete keuken

Ontvang nu een kokend waterkraan bij aankoop van een complete keuken

Een kokend waterkraan is heel erg handig. Heb je bijvoorbeeld zin in een kop thee? Bij een kokend waterkraan tap je direct heet water uit de kraan in plaats van te wachten op de waterkoker! Daarom hebben deze leuke actie bedacht: Tijdelijk ontvang je een gratis kokend waterkraan bij aankoop van een complete keuken!

Nog voordeliger een nieuwe keuken kopen

Een nieuwe keuken kopen is bij Kitchen4all al erg voordelig. Deze maand is het nog voordeliger, want je ontvangt tijdelijk een kokend waterkraan bij aankoop van een complete keuken. Zo weet je zeker dat je kokend water in binnen handbereik heb.

Maak een afspraak

Wij hebben nog niet vaak zo’n topactie gehad en daarom kan het wat drukker zijn in onze vestigingen. Daarom adviseren we je altijd om een afspraak te maken bij een vestiging bij jou in de buurt. Zo weet je zeker dat een adviseur alle tijd voor je heeft en hierdoor hoef je ook niet lang te wachten tot je geholpen wordt.

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek bespreekt een keukenspecialist samen met jou wat jouw wensen zijn. Daarnaast ontvang je ook nog eens een gratis 3D-ontwerp ter waarde van €150. Hierdoor heb je meteen een goed beeld van hoe jouw droomkeuken eruitziet in jouw ruimte. Wil je liever een digitaal adviesgesprek? Dan is dit ook mogelijk. Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt en plan een afspraak in.

Algemene voorwaarden actieperiode

  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.
  • Bij aankoop van een complete keuken;
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig op lopende offertes.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet met terugwerkende kracht geldig.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn alleen geldig bij aankoop in een filiaal van Kitchen4all.
  • Benoemde actie is geldig t/m 30 november 2020.

Goed om te weten: wij houden in onze showroom strikt rekening met de richtlijnen van het RIVM. Onze adviseurs houden voldoende afstand en onze showrooms worden intensief schoongehouden!

Maak nu een afspraak

Profiteer snel van deze actie voor dat het te laat is. Maak snel online een afspraak en vind jouw droomkeuken tegen een hele voordelige prijs.