11e Kitchen4all winkel opent dit jaar nog in Harderwijk

De 11e Kitchen4all winkel opent dit jaar nog in Harderwijk

In 2021 mogen wij nog één winkel openen, namelijk in Harderwijk! Na de opening van Kitchen4all Beuningen op 21 december, volgt nét voor de jaarwisseling op 27 december onze elfde winkel. Er wordt op dit moment hard gewerkt zodat de showroom er op de openingsdag helemaal op en top uitziet. Binnenkort vind je alle informatie over deze nieuwe winkel op onze website.

Deze winkel is de elfde sinds de start van Kitchen4all in 2019. Daarmee komen we steeds dichter bij ons streven: in heel Nederland keukens aanbieden voor iedereen, ongeacht budget, stijl en overige wensen. Komend jaar zullen we dan ook niet stilzitten; er komen zeker nog meer vestigingen aan!

Woon jij in Harderwijk of in de omgeving? Dan zien we je graag vanaf 27 december in onze spiksplinternieuwe showroom in Harderwijk. Onze adviseurs staan graag voor je klaar om jou aan jouw nieuwe droomkeuken te helpen!

Kitchen4all Harderwijk kaart
15% korting actie Kitchen4all Beuningen

Keukens voor iedereen

Woon je in Beuningen of omgeving (Nijmegen, Wijchen, Ewijk, Elst...)? En ben je van plan om binnenkort een keuken te kopen? Bij onze nieuwe winkel in Beuningen bieden wij vanaf 20 december genoeg inspiratie en advies om voor echt iedereen de perfecte keuken te realiseren. En dat met een knaller van een eindejaarsactie: 15% korting op een volledige keuken! Onze keukenadviseurs helpen jou graag met deskundig advies. Daarnaast ontvang je gratis en vrijblijvend van ons een 3D-ontwerp van jouw droomkeuken. Zo komen we samen tot het ideale plaatje, om deze vervolgens om te zetten in een prachtige nieuwe keuken.

Zien we jou binnenkort in onze nieuwe keukenwinkel in Beuningen? Je bent van harte welkom!

Ga naar Kitchen4all Beuningen