Showroombezoek op afspraak weer mogelijk

Showroombezoek op afspraak

50% korting op alle apparaten bij aankoop van een complete keuken!

Wij mogen weer open en daar zijn wij heel erg blij mee. Daarom hebben we een spectaculaire actie! Vanaf 3 maart profiteer je van maar liefst 50% korting op apparaten bij aankoop van een complete keuken! Als dank voor het vertrouwen in deze lastige tijd.  Deze actie is alleen geldig in de maanden maart en april. Plan nu jouw gratis adviesafspraak in op onze website.

Onze richtlijnen

We zijn natuurlijk blij dat we, op afspraak, weer open mogen, maar wij houden te alle tijden rekening met de richtlijnen van het RIVM. Door alle maatregelen zijn er maar een beperk aantal afspraken mogelijk. Zo zal er ten alle tijden maar één klant per verdieping tegelijk in onze winkel zijn. We houden netjes afstand en dragen mondkapjes. Dit verwachten wij ook van onze bezoekers. Buiten dat kunnen we niet wachten om samen jouw droomkeuken te ontwerpen! Ondanks alle beperkingen proberen wij iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Kies de juiste apparaten voor jouw keuken

Waarom hebben we voor deze fantastische actie gekozen? De juiste apparatuur kiezen voor uw keuken is belangrijk. Een keuken samenstellen is maatwerk. Een groot deel van de keuken bestaat uit keukenapparatuur. Het is belangrijk dat het keukenapparatuur aansluit bij je wensen en bij de stijl van de keuken. Kitchen4all heeft een ruim aanbod van diverse mogelijkheden in de showrooms staan. Afhankelijk van het huishouden en behoefte kan keukenapparatuur bestaan uit afzuigkap, koel- en vrieskast, oven, magnetron, kookplaat, fornuis en vaatwasser. Kitchen4all heeft een ruim assortiment keukenapparatuur voor de beste prijs. Laat je inspireren op de website en kom langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs denken graag met je mee! Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Ontwerp jouw ideale droomkeuken in een paar eenvoudige stappen met onze 3D keukenplanner!

Advies op maat

Bij de aanschaf van een complete keuken komt veel kijken. Onze adviseurs helpen je daar graag bij. Vanaf 3 maart is het weer mogelijk om onze winkels, op afspraak, te bezoeken. Samen kijken we naar de mogelijkheden tot jouw droomkeuken. Zo maken wij vrijblijvend een realistisch 3D ontwerp om een goed beeld te krijgen. Indien gewenst bespreken we uiteraard ook de volledige montage, zo ben je helemaal ontzorgd! Natuurlijk volgen we de adviezen van het RIVM en houden we ons uiteraard aan de 1,5 meter afstand, dragen we mondkapjes en desinfecteren we onze handen.