Tip: maak een moodbord van jouw nieuwe keuken

Tip: maak een moodbord van jouw nieuwe keuken

Een nieuwe keuken kopen? Stap één is het opdoen van inspiratie. Het vertalen van jouw wensen in een passend ontwerp, is voor onze adviseurs gemakkelijker met een moodbord. Neem een kijkje via Pinterest en pin de keukens die jij mooi vindt. Ga je voor landelijk, modern of misschien wel een combinatie van diverse stijlen?

Vind jouw droomkeuken

Via Pinterest kun je eenvoudig ideeën opdoen voor jouw droomkeuken. Geef aan wat voor een soort keukenstijl je prachtig vindt. Ga op zoek naar voorbeelden van industriële keukens, moderne keukens, Scandinavische keukens, landelijke keukens of een andere stijl. In beeld verschijnen diverse foto’s van keukens die passen bij jouw favoriete stijl. Pin je favoriete foto’s en ga ook zeker op zoek naar gedetailleerde foto’s. Zie je bijvoorbeeld een foto met grepen van een keukenkast die je prachtig vindt? Door foto’s op te slaan met details die jij mooi vindt, kunnen onze adviseurs beter laten zien wat de opties zijn.

Jouw wensen vertaald naar een passend ontwerp

Middels je Pinterest moodbord kunnen onze adviseurs inzicht krijgen in jouw wensen. Mocht je dus een afspraak hebben in onze showroom dan raden we je aan om jouw moodbord mee te nemen. Laat dit zien aan de adviseur die jou gaat helpen en diegene kan jouw wensen vertalen naar een vrijblijvend 3D-ontwerp. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat er nou precies mogelijk is.

Aan de slag!

Ga aan de slag met het maken van een moodbord die helemaal past bij jouw persoonlijke smaak. Daarbij kan het natuurlijk ook altijd zijn dat je verschillende stijlen mooi vindt. Is dit het geval? Dan kunnen onze adviseurs ook altijd een keuken laten ontwerpen die een mix is van beide stijlen.

Gratis advies gesprek