Veilig naar de showroom

Welkom bij Kitchen4all!

De winkels zijn open en onze adviseurs staan klaar om jou van het beste advies te voorzien! De gezondheid van onze klanten en medewerkers nemen we uiterst serieus. Het is verplicht om in de winkels een mondkapje te dragen. We volgen daarom de adviezen van het RIVM op de de voet. We houden 1,5 meter afstand, wassen extra vaak onze handen, maken de showroom extra schoon en blijven thuis als we klachten hebben en zorgen dat er niet teveel mensen in de showroom zijn.

Ook bij de onze winkels blijven we deze regels hanteren. Daarom houden we altijd voldoende afstand tussen elkaar en zorgen we voor voldoende handgel in onze showrooms voor extra hygiëne. Heeft u klachten, blijf dan nog even thuis en maak bijvoorbeeld een afspraak in een van de vestigingen als de klachten weer voorbij zijn. Ook onze medewerkers die zich wat minder goed voelen blijven thuis. Op deze manier creëren we een veilige omgeving waar we de meest prachtige keukens blijven realiseren!

Ben je ook benieuwd hoe wij jouw keukendromen kunnen vertalen naar een passend 3D-ontwerp? Maak vandaag nog een afspraak in één van onze showrooms!

Tot snel en blijf gezond!

340_touch