• Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Open keukens

Open keuken kopen? Bij Kitchen4all hebben we een zeer uitgebreide collectie  open keukens in het assortiment. Deze keukens bieden veel voordelen. Erg praktisch aan dit type keuken is namelijk dat u deze veel gemakkelijker in kunt richten. U hebt over het algemeen meer ruimte dan in een afgesloten keuken, waardoor u uw spullen veel gemakkelijker kwijt kunt. Bij een open keuken vormt de eethoek of een keukeneiland de afscheiding tussen woonkamer en keuken. Lekker ruim en erg handig. Daarnaast is zo’n keuken erg gezellig en sociaal. Want u heeft alles centraal in één ruimte. Er is immers geen scheiding meer tussen de keuken- en woonruimte. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden voor uw nieuwe keuken? Of wilt u graag een passend advies voor uw keukenwensen? Brengt u dan vrijblijvend een bezoek aan onze keukenspeciaalzaak, we hebben vestigingen door heel Nederland. U vindt hier ons brede assortiment showroomkeukens én u kunt vragen stellen aan onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van een 3D-ontwerp zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe open keuken.

Open keuken kopen bij Kitchen4all

De open keuken wordt steeds populairder. Waar eerder de standaard lag om de keuken gescheiden te hebben in de woning, zien we tegenwoordig dat alles meer één geheel wordt. Dit heeft meerdere oorzaken: zo worden keukens steeds mooier en luxer, waardoor het aantrekkelijker is om deze bij de woonkamer te betrekken. Ook is de keuken een plek geworden die meer is dan alleen eten bereiden. Oftewel: de keuken krijgt een woonfunctie. Dit type keuken creëert vaak een open grotere ruimte. Niet alleen geschikt in woningen, maar ook bij uitstek voor in een aparte appartement. Heeft een open keuken dan alleen maar voordelen? Nee hoor. Er zitten ook kleine nadelen aan. Denkt u aan het feit dat etensresten wat meer blijven hangen in de ruimte en dat er sneller rommel te zien is. Wilt u alles weten over de voor- en nadelen van deze keuken? Bezoekt u dan eens vrijblijvend de showroom van Kitchen4all en laat u voorzien van een persoonlijk advies. En door bij ons een gratis 3D-ontwerp te maken krijgt u een goed beeld van uw nieuwe keuken en kunt u direct inzien of al uw wensen en eisen passen in uw nieuwe keuken.

Uw voordelen bij Kitchen4all

Kitchen4all heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit keukens en vloeren. Lees hier uw voordelen:

Ik koop mijn open keuken bij de specialist

Is uw interesse gewekt in onze open keukens? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan een van onze showrooms om inspiratie op te doen. Het zelf zien van de indeling en het voelen van materialen zorgt ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige open keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor u en geven altijd een passend advies. Onze adviseurs kunnen u namelijk uitstekend helpen bij het uitzoeken van de juiste materialen en apparatuur. Aan de hand van uw eisen en wensen gaan onze adviseur graag met u aan de slag om de details uit uw ontwerp te bespreken.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Beste service bij aankoop betaalbare keukens via Kitchen4all

Bij het kopen van een betaalbare keuken wil je genieten van totaalservice, zonder dat je er te veel voor betaald. Bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

Wat betekent deze totaalservice bij Kitchen4all?

✓ Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
✓ Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
✓ Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
✓ Je loopt geen risico door onze inmeetservice
✓ Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
✓ Vakkundige montage door een erkende monteur
✓ Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
✓ 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Gratis keukenadvies incl. 3D ontwerp

Je moet bij het kopen van o.a. een betaalbare keuken op veel zaken letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je investering, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseur helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.  Wij nemen alle tijd voor je om een deskundig en eerlijk keukenadvies te geven. Wil je een vrijblijvend afspraak inplannen bij dé keukenspecialist bij jouw in de buurt? Druk op de groene button hieronder!

GRATIS KEUKENADVIES

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

9,7