&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Open keuken

De open keuken zien we steeds vaker terugkomen en dat is niet voor niets. Dit komt namelijk door een groot aantal voordelen dat de keuken heeft ten opzichte van andere typen keukens. Dit type keuken zorgt voor een openlijk, ruimtelijk gevoel in jouw woning en een gezellige sfeer in de keuken. Doordat de open keuken in directe verbinding staat met de huiskamer wordt er één grote, gezellige ruimte gecreëerd. Alleen in de keuken staan tijdens het koken is met een deze keuken verleden tijd!

Open keuken met eiland

Heb je de beschikking over een grote keukenruimte? Dan is een kookeiland een interessante optie. Een kookeiland biedt namelijk meer werkruimte dan een standaard aanrecht én de keuken staat hierdoor in verbinding met de huiskamer. De perfecte plek voor een gezellig avondje met vrienden hebt of gewoon een doordeweekse avond in de keuken staat, het is wel zo gezellig om in contact te blijven met de rest van het eetgezelschap. Bovendien kun je spelende kinderen gemakkelijk in de gaten houden vanaf de open keuken met kookeiland.

09151_20_Artis937_V_web
13721_14_Laser427_R2_B701733

Opgeleverde open keukens Kitchen4all

Kleine open keuken

Zeker als je een wat kleinere woning hebt kan een open keuken een voordelige oplossing zijn. Door twee kleinere ruimtes samen te voegen, wordt de ruimte niet alleen opener, maar creëer je ook optisch gezien meer ruimte. In een kleine open keuken is een rechte keuken een goede optie. Dit type keuken neemt niet veel ruimte in beslag, doordat alle keukenelementen tegen de wand naast elkaar worden geplaatst.

Opgeleverde open keuken appartement Hengelo

In Hengelo heeft Kitchen4all Doetinchem onlangs deze moderne hoekkeuken in een appartement opgeleverd.  De compleet zwarte keuken heeft een moderne en stoere uitstraling.

Opgeleverde open keuken Lelystad

In de ruime leefkeuken van de familie Boele uit Lelystad is een prachtige keuken geplaatst door Kitchen4all Dronten in een moderne uitbouw is er veel ruimte voor het kookeiland.

Opgeleverde open keuken Amersfoort

Dhr. Bertoen heeft gekozen voor een moderne tijdloze keuken met een ruimtelijk design. Het composieten blad met bijpassende vormwand geeft een unieke uitstraling aan deze keuken.

Open keuken inspiratie

Weet je al precies hoe jouw open keuken gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keuken inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jouw open keuken past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde keukens bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je nieuwe keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe houten keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe houten keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Hoe ziet jouw ideale open keuken eruit?

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een ideale open keuken. Breng een bezoekje aan een Kitchen4all bij jou in de buurt en laat je inspireren door de diverse keukenopstellingen en verschillende opties voor open keukens. Benieuwd hoe jouw favoriete open keuken eruitziet in jouw ruimte? Of wil je graag een aanpassing? Een keukenspecialist maakt gratis een 3D-ontwerp op maat. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je kunt verwachten! Bekijk onze complete keukens op de website.

9,7