Opgeleverde keuken Borger

Deze tijdloze keuken ontvingen we via het reviewplatform Qasa. Samen met Kitchen4All Hoogeveen heeft deze familie hun tijdloze keuken gerealiseerd.

De familie heeft gekozen voor een witte hoogglans keuken van Nobilia. Het composieten werkblad heeft de kleur Easy White en past perfect bij de rest van de keuken. De kasten zijn voorzien van en greeplijst, dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Gekozen is voor een gaskookplaat, doordat er een uitsparing is gemaakt in het blad is de gaskookplaat netjes weggewerkt. Boven de gaskookplaat hangt een schuine wandschouwkap met zwart glas. Een schuine wandschouwkap zorgt voor een strakke uitstraling in de keuken. De koelkast en vaatwasser zijn weggewerkt in de kasten van de keuken hebben dezelfde front als de rest van de keukenkastjes. Deze familie heeft gekozen voor een 3-in-1 kokend waterkraan van Quooker. Bij deze kraan komt er zowel koud, warm als kokend water uit de kraan.

Opgeleverde keuken Borger

Witte keuken

Een witte hoogglans keuken past perfect in de hedendaagse keuken door het strakke en moderne uiterlijk. Deze keukendeurtjes en lades hebben een glanzende uitstraling, dit zorgt voor een luxe uitstraling. Mocht je een kleine(re) keuken hebben, dan is een witte keuken zeker een aanrader. Wit zorgt ervoor dat de ruimte groter oogt. Daarnaast kan je wit in bijna elke keuken wel toepassen. Het nadeel van witte hoogglans keukens is dat ze minder onderhoudsvriendelijk zijn. Krassen en vlekken zijn snel te zien op wit hoogglans. Daar is tegenwoordig wel een oplossing voor: anti-vingerprint technologie. Dit zorgt ervoor dat er nog nauwelijks vingerafdrukken en vlekken ontstaan.

Witte keuken
Composieten werkblad

Composieten werkblad

Composiet is een alternatief voor graniet. Waar graniet uit één plaat vervaardigd wordt, bestaat een composieten werkblad uit kleine stukjes beton, marmer of graniet. Deze kleine stukjes worden onder hoge druk samengeperst. Hierdoor ontstaat er een zeer sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal. Doordat het materiaal sterk is, is het ook minder kwetsbaar. Het grote voordeel van composiet is dus dat je er minder voorzichtig mee om hoeft te gaan. Beide bieden wel dezelfde natuurlijke en robuuste uitstraling.

Keuken inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe droomkeuken eruit komt te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je keuken? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete keuken.

Keuken inspiratie