Opgeleverde keuken Doetinchem

De familie Scheers uit Doetinchem heeft samen met Kitchen4All Doetinchem hun droomkeuken gerealiseerd. De betonlook keuken in combinatie met het zwarte werkblad geeft een strakke, maar sfeervolle uitstraling.

Gekozen is voor een greeploze keuken, dit versterkt de strakke uitstraling van de betoonlook Nobilia keuken. De koelkast en vriezer zijn voorzien van hetzelfde front als de rest van de keuken, dit zorgt voor eenheid in de keuken. Boven het werkblad hangen twee wandkasten met een klep. Door het gebruik van een klep heb je geen last van openslaande deuren. Onder deze wandkasten is ledverlichting bevestigd, zo heb je altijd voldoende licht tijdens het koken. Alle (zichtbare) apparaten zijn in een zwarte uitvoering en van het merk Inventum.

Opgeleverde keuken Doetinchem
Doetinchem opgeleverde keuken

Kokend waterkraan

Een kokend waterkraan is een kraan, de naam zegt het al, waar kokend water uit komt. Hoe werkt dit dan? Deze kraan wordt aangesloten op een reservoir of een boiler. In dit reservoir wordt het water onder hoge druk verwarmd. Het voordeel van deze kraan is dat je direct kokend water uit de kraan hebt, je hoeft dus bijvoorbeeld niet te wachten tot dat de waterkoker klaar is. Daarmee bespaar je ook direct energie, de kraan heeft weinig energie nodig om het water in het reservoir boven het kookpunt te bewaren.

Kokend waterkraan keuken
Inductiekookplaat

Inductiekookplaat

Een inductieplaat oogt niet alleen strak en stijlvol in de keuken, het kent ook vele voordelen. Zo is een inductieplaat energiezuinig, er lekt bijna geen hitte weg en de kookplaat gaat automatisch uit en koelt meteen af als de pan van de plaat wordt gehaald. En zo snel als de plaat afkoelt, warmt deze ook op. Het koken gaat hierdoor een stuk sneller. Als laatste voordeel is een inductiekookplaat makkelijk schoon te houden, de plaat is namelijk vlak en van glas. Er zijn dus geen delen waar vuil achter kan blijven hangen of in kan gaan zitten.

Betonlook keuken

Een betonlook keuken staat garant voor een unieke, stoere uitstraling. Hou je van een industriële keukenstijl? Dan is betonlook in de keuken een uitstekende keuze. Beton is een veelzijdig materiaal en daardoor leverbaar in diverse soorten en maten. Zo heb je de keuze uit verschillende betonstructuren en kleurtinten en kan beton op vele manieren worden toegepast.

Betonlook keuken
Keuken inspiratie

Keuken inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe betonlook droomkeuken eruit komt te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je keuken? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete keuken.