Opgeleverde keuken familie Bus

Kitchen4All Dronten heeft bij de familie Bus een moderne maatwerk keuken opgeleverd. Witte hoogglans keukens zijn minimalistisch en ogen modern, strak en chique. Een ander groot voordeel van witte keukens is dat ze tijdloos zijn. Deze keuken heeft extra strakke lijnen omdat de kasten greeploos zijn. De keukenkasten zijn maatwerk en lopen door tot aan het plafond. Dit geeft een rustige en chique uitstraling aan de keuken. En ook niet onbelangrijk: extra opbergruimte! Er is gekozen voor kunststof keukenblad in de kleur lichtgrijs dat de keuken minder kil maakt.

De minimalistische uitstraling wordt extra versterkt door de keuze van de apparatuur. De Neff apparaten zijn strak en passen perfect in deze keuken. Door de geïntegreerde kookplaatafzuiging is er geen afzuigkap nodig. Daarnaast heeft de keuken een kokend waterkraan, waardoor er geen losse waterkoker meer op het aanrecht nodig is. Kortom, over deze keuken is tot in de kleine details goed nagedacht! De familie Bus is erg blij met de keuken en heeft een fantastische recensie op Qasa geplaatst!

“Prettige samenwerking”

DOOR M.BUS 9 DEC 2020 | VESTIGING DRONTEN

 Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe keuken die we samen met Albert hebben samengesteld. De bouw van de woning heeft wat langer geduurd dan gepland maar Albert heeft altijd een vinger aan de pols gehouden en ons op de hoogte gehouden van wijzigen en nieuwe opties. Van begin tot het eind een prettige samenwerking. Albert is een topgast! Keuken is netjes gemonteerd door Stevan. Ook hebben we de vloer aangeschaft bij Kitchen4All en deze is strak neergelegd door Senol.

Witte keuken
Minimalistische keuken