• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde keuken familie Klop

In Nijmegen hebben we een prachtige stijlvolle keuken opgeleverd. Er is gekozen voor greeploze keuken in de kleur grafietzwart in ultramat met een composieten werkblad in de kleur Easy Clay Honed. Donkere keukens zijn dé trend, ze zorgen voor een unieke uitstraling en zijn de absolute eyecatcher van de ruimte. De apparatuur in de keuken is van Pelgrim, van multifunctionele oven met magnetronfunctie tot de inductiekookplaat. Niet alleen wij vinden dit een prachtige keuken geworden, ook de familie geniet volop van de ruimte! We hebben een prachtige recensie mogen ontvangen:

“Uitzonderlijk goed”

"Kitchen4All, enorm bedankt voor de prachtige keuken. Vanaf het eerste gesprek tot de plaatsing is de communicatie perfect verlopen. Goed en vakkundig advies, prijs-kwaliteit-verhouding heel prima en een perfecte service. Alles werd op tijd geleverd en bijzonder goed gemonteerd. Na afloop nog een heerlijke traktatie in de brievenbus, echt een top bedrijf. Dankjulliewel....voor alles!"

Keuken Nijmegen
Lades keuken