• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde keuken familie Verberne

Een stijlvolle designkeuken vol contrast. Zo kunnen we het beste de minimalistische keuken van de familie Verberne omschrijven. Ze hebben deze uitgesproken keuken gekocht bij Kitchen4All Dronten. De complete keuken Touch Alpin white is minimalistisch door de greeploze uitvoering. De keuken heeft een zwart granieten werkblad wat perfect past bij de strakke lijnen. De kookplaat valt bijna niet op doordat het een geïntegreerde kookplaatafzuiging van Elica heeft. Hierdoor is er geen afzuigkap meer nodig. De strakke zwart witte lijnen van de keuken worden extra versterkt door de wandbekleding.

“Prachtkeuken van een degelijke kwaliteit”

DOOR RUUD VERBERNE  

18 DEC 2020 | WINKEL DRONTEN

 Maandag 14 december was het zover de keuken werd gebracht . "..." Wat een prachtkeuken van een degelijke kwaliteit. Zeer tevreden maar ook de monteur die de keuken heeft geplaatst was zeer secuur een VAKMAN die alleen genoegen nam als het echt perfect was. Wij zijn zeer tevreden en heel erg blij met onze nieuwe keuken. Vanaf advies, de aankoop tot leveren en nazorg echt een dikke 10. Ruud en Gerry

Witte keuken
Design keuken
Minimalistische keuken