Opgeleverde keuken Hasselt

Familie Benschop uit Hasselt heeft net hun keuken opgeleverd gekregen van Kitchen4All Genemuiden.

De basis staat er en zijn genoeg mogelijkheden om deze betonlook keuken aan te kleden met leuke accessoires. Een betonlook keuken staat voor een industriële en robuuste uitstraling. Het een stoer materiaal wat perfect kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld houten planken boven het aanrechtblad. Zo creëer je gelijk extra ruimte voor decoratie. Deze keuken is praktisch en efficiënt ingedeeld.

 

Opgeleverde keuken Hasselt

Parallel keukenopstelling

In een parallel keuken zijn twee rechte keukens tegenover elkaar geplaatst, met een doorgang ertussen. Ideaal als je bijvoorbeeld een brede gang hebt van de woonkamer naar de eetkamer. Met deze keukenopstelling kun je de ruimte optimaal benutten en evengoed een doorloop behouden. Bij het ontwerpen van een parallel keuken dien je rekening te houden met een aantal factoren. Hieronder bespreken we de drie belangrijkste punten die hier cruciaal bij zijn.

Betonlook keukens

Beton is een ruw materiaal en werd vroeger voornamelijk gebruikt in pakhuizen en fabrieken. In eerste instantie werd het nog niet toegevoegd aan interieurs omdat de gedachte was dat beton kil en ongezellig is. Tegenwoordig zien we echter dat het materiaal juist steeds vaker terugkomt in het interieur en dat is niet zo gek. In plaats van kil en ongezellig oogt beton namelijk juist neutraal en geeft het de ruimte ook nog een stoere look. Kitchen4All is helemaal gek op betonlook. Je ziet deze dan ook terug in verschillende van onze keukens, zoals bijvoorbeeld Concrete Black en Dark Oak.

Betonlook keuken
Keukeninspiratie

Keuken inspiratie

Weet je al precies wat de interieurstijl van je keuken gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keuken inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde keukens bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.