• Klantbeoordeling 9,8
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne zwarte leefkeuken

Opstelling geïnspireerd op onze keuken Touch Black

Kitchen4All Dronten heeft een fraaie moderne zwarte keuken mogen opleveren.

Deze leefkeuken is geïnspireerd op onze complete keuken Touch Black. Wij zijn erg trots dat wij deze prachtige keuken vakkundig hebben mogen plaatsen. De zwarte accenten zoals de deurkozijnen, raamkozijnen en de keukenfronten in combinatie met de cementkleurige composiet werkblad en de groene achterwanden geven de ruimte een sfeervol karakter.

De houtlook visgraat pvc-vloer is een kwaliteitsproduct die de leefkeuken een luxe en natuurlijke uitstraling geeft. Om te kunnen genieten van vele jaren bak- en kookplezier zijn Neff keukenapparaten ingebouwd.

Wil je ook een betaalbare Duitse kwaliteitskeuken? Of juist totaal wat anders? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis keukenadvies incl. een 3D-ontwerp met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag om jou droomkeuken waar te maken!

Moderne leefkeuken