• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde keuken Nunspeet

Wij mogen even binnenkijken in de keuken familie Foppen uit Nunspeet. Ze hebben onlangs deze betonlook keuken bij Kitchen4All Dronten aangeschaft. De rustgevende betonlook panelen in combinatie met het houtlook werkblad, maakt het geheel elegant en chique.

Deze designkeuken is gebaseerd op onze complete keuken Ambiance. Anders dan op de website heeft het een houtlook werkblad. Dit is een toplaminaat houtlook blad in de kleur Arizone Pine. Aan het werkblad is een bar gemaakt met barkrukken. Ideaal om op deze plek met het gezin te ontbijten of een fijne plek om gezellig aan te schuiven als iemand aan het koken is. De keuken is verder voorzien van Siemens apparaten zoals een combi-oven, stoom-oven en kookplaatafzuiging met PlasmaMade filter. Een PlasmaMade filter filtert niet alleen maar reinigt de lucht niet alleen van geur maar ook van pollen bacteriën fijnstof, zodat de afzuigkap eigenlijk een luchtreiniger wordt. Daarnaast heeft de keuken een luxe kokend waterkraan van Quooker + zeeppomp.

Opgeleverde keuken Nunspeet
Betonlook
Kokend waterkraan

Kokend waterkraan

In deze keuken is een kokend waterkraan van Quooker geplaatst. Een kokend waterkraan is een kraan waaruit ook kokend water komt. Een kokend waterkraan wordt aangesloten op een reservoir/boiler. Hierin wordt het water onder hoge druk elektrisch verwarmd tot een maximum van 110 graden Celsius. Wanneer je de kokend waterkraan wilt gebruiken dan slaat trouwens de boiler niet aan. Hierdoor hoeft het water niet door leidingen naar de kraan te lopen waardoor het relatief energiezuinig is.

Voordelen van een stoomoven

Wat een groot voordeel van een stoomoven is, dat is dat door het stomen de smaak van het eten beter behouden blijft. Bovendien is stomen ook nog eens erg gezond. Dit komt doordat de voedingsstoffen, mineralen en vitamines intact blijven. Daarom kiezen ook veel mensen ervoor om heerlijke groenten in de stoomoven op te warmen: de smaak blijft heerlijk, terwijl de voedingsstoffen blijven behouden. Het laatste voordeel is dat de maaltijden een stuk minder vet zijn, omdat je geen boter of olie hoeft te gebruiken.

Stoomoven
Keukeninspiratie

TopLaminaat werkblad

Een toplaminaat werkblad is een goede keuze voor in de keuken. Het heel veel voordelen om voor dit type werkblad te kiezen. De topcoat van dit werkblad bestaat uit lagen papier met kunsthars en wordt onder hoge druk samengeperst. Daardoor ontstaat een sterk materiaal dat onderhoudsarm en zeer hygiënisch is dankzij het gesloten oppervlakte. TopLaminaat is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad, wastafelblad, barblad of achterwand. Het is namelijk praktisch in het onderhoud, en bijna ieder ontwerp is mogelijk, dankzij de grote afmetingen van de plaat.