• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde keuken Peter en Jannie

We mogen even binnenkijken bij deze moderne antracieten keuken van Peter en Jannie uit Doetinchem. Ze hebben deze keuken onlangs aangeschaft bij Kitchen4All Doetinchem.

De hoekkeuken heeft fronten in de kleur Schiefer grijs. Een mooi detail zijn de ingefreesde grepen met een contrastkleur. Dit geeft een mooie strakke uitstraling aan de keuken. Het werkblad maar 16 mm dik in de kleur Decor beton grijs. In deze keuken is een stijlvolle zwarte kokend waterkraan van Quooker geplaatst. De donkere Sogne spoelbak in de kleur Black Quartz is krasvast en hittebestendig. In de keuken zit een handige apothekerskast verwerkt. Ook over de verlichting is goed nagedacht. Onder de hangkasten zijn spotjes verwerkt. Zo is er altijd voldoende licht op het aanrechtblad.

Moderne antraciet keuken

We zien steeds vaker donkere matte keukens. Een antracieten kleurige keuken heeft een strakke moderne uitstraling, maar past ook goed in andere interieurstijlen. Antraciet geeft de keuken eigentijdse keuken en exclusieve look. Het is een moderne keuken waarin strakke lijnen de boventoon voeren en waarin kasten en apparatuur naadloos zijn weggewerkt.

Moderne antraciet keuken
Apothekerskast

Apothekerskast

Een apothekerskast is een praktische en overzichtelijke toevoeging aan de keuken en wordt vaak gekozen. Het is ook een slimme keukenoplossingen voor kleine keukens. En wij weten wel waarom! Dankzij de handige rekken, die je helemaal naar buiten kunt trekken, zijn de spullen in de apothekerskast eenvoudig te pakken zonder dat je eerst allerlei andere spullen aan de kant moet schuiven.

Kokend waterkraan

In deze keuken is een kokend waterkraan geplaatst. Een kokend waterkraan is een kraan waaruit ook kokend water komt. Een kokend waterkraan wordt aangesloten op een reservoir/boiler. Hierin wordt het water onder hoge druk elektrisch verwarmd tot een maximum van 110 graden Celsius. Wanneer je de kokend waterkraan wilt gebruiken dan slaat trouwens de boiler niet aan. Hierdoor hoeft het water niet door leidingen naar de kraan te lopen waardoor het relatief energiezuinig is. De Quooker Flex die in deze keuken is geplaatst is een combinatie van een kokend waterkraan en een mengkraan, uitgerust met een flexibele uittrekslang voor extra bereik in de spoelbak. Handig voor de afwas: met de uittrekslang van de Flex kun je overal bij!

Kokend waterkraan