Opgeleverde keuken Zwolle

Kitchen4All Genemuiden heeft deze tijdloze droomkeuken bij een familie uit Zwolle opgeleverd. Het donkere blad in combinatie met de witte keuken zorgt voor de tijdloze uitstraling van de keuken.

Deze familie heeft gekozen voor een witte hoogglans keuken van Nobilia. Door de greeploze fronten krijgt de keuken een strakke uitstraling. De keuken heeft een achterwand die dezelfde kleur heeft als het werkblad. Door te kiezen voor eenzelfde achterwand als het werkblad zorg je voor eenheid in de keuken. Daarnaast zorgt een achterwand ervoor dat er geen vet -of andere vlekken op de muur terecht komen. Om extra opbergruimte te creƫren is er een extra kast geplaatst in de keuken, ook deze komt in de kleur wit hoogglans. In deze kast is ook de koelkast geplaatst, doordat deze hetzelfde front heeft als de rest van de kast wordt de strakke uitstraling van de keuken versterkt. Om het gebruikersgemak van de keuken te vergroten heeft deze familie gekozen voor een Quooker, dit is een 3-in-1 kokend waterkraan, waarbij er zowel koud, warm als kokend water uit de kraan komt.

Opgeleverde keuken Zwolle
Zwolle opgeleverde keuken

Kokend waterkraan

De kokend waterkraan zien we de laatste jaren steeds vaker in de keuken verschijnen. Het is een luxe toevoeging aan de keuken en kent daarnaast ook nog eens vele voordelen. In de keuken heb je dagelijks koud, warm en kokend water nodig. Door voor een kokend waterkraan te kiezen hoef je nooit meer te wachten op kokend water, deze kraan geeft namelijk direct kokend water uit de kraan. Hierdoor kan je niet alleen gemakkelijk een kop thee zetten, ook het koken van rijst, groente of pasta gaat een stuk sneller. Daarnaast zijn kokend waterkranen in vele kleuren verkrijgbaar waardoor ze niet alleen heel handig zijn, maar ook stijlvol.

Kokend waterkraan
Tijdloze keuken

Tijdloze keuken

Tijdloze keukens hebben materialen en vormen die door de jaren heen actueel blijven. Doordat deze vormen en materialen actueel blijven gaan ze ook minder snel vervelen. Vaak zijn de ontwerpen van tijdloze keukens eenvoudig en functioneel. Hierdoor verouderd de keuken ook niet. De stijl van de keuken kan je bepalen door middel van de aankleding ervan. Mocht je na een aantal jaar iets anders willen, dan pas je de aankleding gewoon aan. Zo hoef je niet de gehele keuken te verbouwen, maar geef je de keuken wel een opfrisbeurt!

Keuken inspiratie

Ben je op zoek naar keuken inspiratie voor jouw tijdloze droomkeuken? Of weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droomkeuken kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete keuken ontwerpen.

Keuken inspiratie