devries7_bewerkt

Opgeleverde keuken familie de Vries

Doetinchem

Deze frisse mat witte keuken heeft ondanks het ontbreken van bovenkasten lekker veel opbergruimte. De keuken straalt rust uit door de semi greeploze kasten en lades in combinatie met het kleurgebruik.

IMG_4960

Opgeleverde keuken familie Fijn

Almere

Deze stijlvolle moderne Glossy White keuken is letterlijk het middelpunt van de ruimte. In combinatie met het composieten werkblad ingebouwde afzuigsysteem heeft het een strakke minimalistische uitstraling. De houten vloer combineert hier prachtig bij!

20200517_200236_vierkant

Opgeleverde keuken familie van Asselt

IJsselmuiden

Deze frisse strakke Gio keuken is uitgevoerd in een prachtige zacht grijze tint. In combinatie met de zwarte details maakt het een stijlvolle keuken. In het granieten werkblad zit een zwarte onderbouw spoelbak verwerkt wat een mooi stoer geheel geeft.

cd515d22-9cc7-457f-a63a-289cfb4fa775_vierkant

Opgeleverde keuken familie Mulder

Putten

Deze moderne keuken is net opgeleverd en moet nog worden aangekleed, maar ziet er nu al prachtig uit! De greeploze keuken beschikt over LED verlichting in de greeplijst wat zorgt voor een gezellige sfeer in de ruimte.

20200421_094951

Keuken Touch Alpine White

Swifterbant

De opgeleverde keuken Touch Alpine White komt prachtig tot zijn recht in deze ruimte. Er is gekozen voor een betonlook werkblad wat een luxe uitstraling geeft aan het geheel.