Opgeleverde keuken Biddinghuizen

van Groning 2

Opgeleverde keuken Biddinghuizen

Deze familie heeft samen met Kitchen4all Dronten hun droomkeuken gerealiseerd. De witte hoogglans keuken in combinatie met het composieten werkblad zorgt voor een prachtige sfeervolle uitstraling.

Het werkblad van deze U-vormige Nobilia keuken heeft de kleur Elephant Honed en is van composiet. Composiet is een alternatief materiaal voor graniet waarbij er kleine stukjes graniet, marmer of beton onder hoge druk worden samengeperst tot een blad. De familie heeft gekozen voor een greeploze keuken, dit geeft het geheel een strakke uitstraling. Deze strakke uitstraling zie je ook terug in de mat zwarte details, waaronder de wasbak en de kraan. Deze kraan is van het merk Quooker en beschikt dus over een kokend water functie. De keramische kookplaat is voorzien van een geïntegreerde afzuigkap, hierdoor neemt deze geen ruimte in beslag.

Witte keuken

Een witte (hoogglans) keuken past perfect in de hedendaagse keuken door het moderne en strakke uiterlijk. De lades en keukendeurtjes zijn voorzien van een glanzende uitstraling, dit zorgt voor een luxe uitstraling. Zeker als je een kleine(re) keuken hebt is een witte keuken een aanrader, wit oogt zeer ruimtelijk. Daarnaast kan je wit in bijna elke keuken wel toepassen. Het grootste voordeel van witte keukens is de bijzonder ruimtelijke en moderne uitstraling. Maar er zit ook een nadeel aan witte hoogglans keukens: krassen en vlekken zijn snel te zien. Tegenwoordig is daar een anti-vingerprint technologie voor, deze zorgt er voor dat er nog nauwelijks vingerafdrukken en vlekken ontstaan.

van Groning 1_web
van Groning 2

U-keuken

Het grootste voordeel van een U-keuken is de hoeveelheid opberg- en werkruimte. Dit komt door het relatief grote werkblad en de vele opberglades en kasten waar de keuken meestal over beschikt. Vaak wordt een zijde van de U-keuken gebruikt als eethoek of bar, in dit geval is er een soort kookeiland gerealiseerd. Daarnaast zien we steeds vaker kastenwanden terug komen in U-keukens. Deze moderne keukenoplossing zorgt niet alleen voor veel opbergruimte, maar ook voor rust. Je kan de kastenwand zo breed maken als je zelf wil. Wel moet je rekening houden met de zogeheten keukendriehoek, bestande uit de koelkast, kookplaat en spoelbak. Deze drie elementen wil je het liefst zo dicht mogelijk bij elkaar. Zorg er dus voor dat hier geen wandkasten tussen worden geplaatst.

Keukeninspiratie

Ben je op zoek naar een keuken en weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruit ziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keukeninspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je keuken past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste keukentrends. Wil je graag weten hoe je droomkeuken eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen op je keukenvloer? In onze keukenplanner kan gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen.

van Groning 1