Opgeleverde keuken Bos

Bos (2)

Opgeleverde keuken Bos

Soms heb je het geluk dat in een keuken uitgesproken elementen zijn wat een keuken uniek maakt. Zoals deze kenmerkende houten balken in de  keuken van de familie Bos. De mat witte keuken met composieten werkblad is netjes om de houten balken heen geplaatst. Deze keuken is opgeleverd door Kitchen4all Dronten.

Deze design keuken straalt luxe uit dankzij de mat witte fronten in combinatie met het licht grijze werkblad. Robuuste materialen als rvs, hout en composiet komen samen in deze keuken en vormen een krachtig geheel. Er is gekozen voor een werkblad gemaakt van composiet in de de kleur easy clay honed. Het Evora Quartz bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet en is daardoor hard, en heeft het zo’n natuurlijke uitstraling. Het is een samengesteld product van mineralen, bindhars en pigmenten.

Bos
Bos (2)

Keuken inspiratie

Op onze website vind je veel keuken inspiratie, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is

Bos (2)
Bos

Design keuken

Design keukens hebben een luxe en minimalistische uitstraling. De keukenopstelling is strak en functioneel en wordt door gewaagde kleur- en materiaalcombinaties een opvallend en bovendien uniek geheel. Dankzij de nieuwste en meest moderne keukenapparatuur krijgt koken in een design keuken een heel nieuwe betekenis.

U-keuken

Een kastenwand in de keuken is populairder dan ooit. En dat is niet zo gek. Deze moderne keukenoplossing heeft veel opbergruimte en oogt rustig.  Een kastenwand past in bijna elke U-keuken. Houd bij het indelen van de keuken rekening met de zogenaamde keukendriehoek van koelkast, kookplaat en spoelbak. Deze 3 elementen plaatst je het beste zo dicht mogelijk bij elkaar. Dat werkt prettig en veilig. Omdat op de U-keuken een groot werkblad aanwezig is, kan je profiteren van veel werkruimte.

Bos (2)