Opgeleverde keuken Dronten

Wijkhuijs

Opgeleverde keuken Dronten

Familie Wijkhuijs heeft bij Kitchen4all Dronten een stijlvolle tijdloze keuken aangeschaft.

Deze tijdloze mat zwarte keuken heeft een handige aparte kastenwand. De ruime opstelling zorgt voor veel bewegingsruimte. In de aparte kastenwand is veel apparatuur netjes weggewerkt en er genoeg opbergruimte. De keuken is klaar om in gebruik te worden genomen!

De keuken heeft een rustige en neutrale basis en heeft genoeg mogelijkheden om het sfeervol aan te kleden. Het is hierdoor een tijdloze keuken waar de familie gegarandeerd jaren plezier aan beleefd. Er is gekozen voor super matte zwarte fronten die en chique uitstraling geven aan de ruimte. Het werkblad is in de kleur decor Schiefer steengrijs. De keukenapparaten komt van Pelgrim. Zo is er gekozen voor een inductiekookplaat, inbouw koel-/vriescombinatie een multifunctionele oven en een geïntegreerde vaatwasser. Daarnaast zit in de keuken een kokend waterkraan van Selsiuz.

Tijdloze keuken

Tijdloze keukens zijn keukens ingericht met vormen en materialen die door de jaren heen actueel blijven en niet kunnen vervelen. De ontwerpen zijn eenvoudig en functioneel. De aankleding die je kiest, bepalen vervolgens de stijl van de keuken. Toch toe aan wat anders na een paar jaar? Dan hoef je dus niet de hele keuken aan te pakken, maar pas je gewoon de aankleding aan.

Wijkhuijs (2)
Wijkhuijs (3)

Zwarte keuken

Er wordt steeds vaker voor een zwarte keuken gekozen.  Zwart saai? Mix diverse texturen en materialen om een speels effect te creëren. Kies bijvoorbeeld voor een licht grijs betonlook werkblad in combinatie met matzwarte keukenkastjes. Door te combineren met diverse texturen en materialen, geef je een keuken een unieke look wat absoluut niet saai is. Wanneer je op zoek gaat naar zwart keukenapparatuur dan zijn er verschillende soorten apparatuur waar je uit kunt kiezen.

Keuken inspiratie

Op onze website vind je veel keuken inspiratie, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Wijkhuijs