Opgeleverde keuken Geschiere

Geschiere

Opgeleverde keuken Geschiere

Deze familie uit Geschiere heeft bij Kitchen4all Dronten een tijdloze keuken aangeschaft. De witte keuken in combinatie met het houtlook werkblad zorgt voor een sfeervolle ruimte.

Gekozen is voor fronten met greep lijsten van RVS, dit zorgt ervoor dat deze Nobilia keuken zijn sobere uitstraling behoudt. Daarnaast zijn greep lijsten makkelijk schoon te maken en zijn hierdoor onderhoudsvriendelijk. Ook de kraan en wasbak zijn van RVS, waardoor dit perfect matcht met de greeplijsten. Het houtlook werkblad is verlengd met een smalle achterwand. Deze achterwand is hitte en vochtbestendig en bovendien makkelijk schoon te houden door het gladde materiaal. Om meer opbergruimte te creëren is er naast de onderkasten gekozen voor een bovenkast met een klepdeur, zo neemt de deur geen ruimte in beslag als deze openstaat. Om de keuken helemaal af te maken en wat extra sfeer aan te brengen is er koof een aangebracht.

Houtlook werkblad

Een houtlook werkblad is een betaalbaar alternatief voor een massief houten aanrechtblad. Het heeft dezelfde warme uitstraling maar het is een stuk onderhoudsvriendelijker en goedkoper. Een aanrechtblad met een houtlook wordt voorzien van een toplaag met een print van hout. Hierdoor kan een keukenblad met houtlook er op veel verschillende manieren uitzien. Zo kan je kiezen voor een neutrale houtlook, een massief houten uitstraling of een eiken werkblad. Wil je een wat luxere uitstraling? Kies dan voor een houten keukenblad met een gladde en glanzende afwerking. Ga je liever voor een wat stoerder uiterlijk? Dan is een houten aanrechtblad met een matte finish wellicht meer wat je zoekt.

Geschiere_web
Geschiere

U-keuken

Een U-keuken heeft veel opberg- en werkruimte door het relatief grote werkblad en de vele opberglades en kasten. Een zijnde van de U-keuken wordt vaak gebruikt als eethoek of als bar. Er zijn ook U-keukens waarbij alle zijde tegen de muur staan. Hierdoor wordt de beschikbare keukenruimte maximaal benut. Houdt bij het indelen van de keuken wel rekening met de zogenaamde keukendriehoek, bestaande uit een koelkast, kookplaat en spoelbak. Deze drie elementen plaats je het liefst zo dicht mogelijk bij elkaar. Dat werkt prettig en veilig. Omdat op een U-keuken een groot werkblad aanwezig is, kan je profiteren van veel werkruimte.

Keukeninspiratie

Ben je op zoek naar een keuken en weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruit ziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keukeninspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je keuken past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste keukentrends. Wil je graag weten hoe je droomkeuken eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen op je keukenvloer? In onze keukenplanner kan gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen.

Geschiere