Opgeleverde keuken Lichtenvoorde

image0

Opgeleverde keuken Lichtenvoorde

Een wit met zwarte keuken is een echte blikvanger. Door de mat witte keuken een zwart werkblad te combineren heeft de familie van der Valk gekozen voor een een speelse en eigentijdse keuken. Een witte keuken met zwart blad zorgt voor een strakke uitstraling. Deze stijlvolle keuken heeft de familie samengesteld bij Kitchen4all Doetinchem.

Deze ruimtelijke witte keuken is het middelpunt van de lichte ruimte. Door gebruik te maken van een kookeiland ontstaat er een extra ruim gevoel. In het kookeiland is een rvs spoelbak en keukenmengkraan en een Hood in Hob van Pelgrim geplaatst. Dit is een luxe inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Hierdoor is er geen aparte afzuigkap nodig. Ook de overige keukenapparaten als de koelkast, combi stoomoven en vaatwasser zijn van Pelgrim.

Moderne keuken

Moderne keukens zijn eigentijdse en strakke keukens en daardoor erg populair. Deze keukens zijn voorzien van de nieuwste keukenapparatuur, greeploze kasten en lades en innovatieve opbergmogelijkheden. Gebruikersvriendelijkheid en strakke, recht vormen staan centraal in deze keukenstijl. Hoewel modern natuurlijk een concept is dat om de zoveel tijd verandert (en daardoor ook de manier waarop de moderne stijl zich uit), zijn er toch een aantal algemene kenmerken te onderscheiden. Dit alles wil niet zeggen dat de moderne keukenstijl alleen maar strak en saai is. Juist door de glanzende afwerking van keukenkasten en ander meubilair, alsook het combineren van verschillende kleuren, zorgt ervoor dat de keuken toch gezellig oogt.

image2
image0

Stoomoven

Stomen sluit perfect aan op deze gezonde manier van koken. Door gerechten te stomen blijven alle vitamines en voedingsstoffen behouden én blijven producten perfect op smaak. Stomen betekent dat je gerechten gaart met behulp van waterdamp. Het is één van de gezondste manieren om gerechten te bereiden. Met een combi-stoomoven kun je niet alleen 100% stomen; ook bakken, braden, grillen en regenereren behoren tot de mogelijkheden.

Keuken inspiratie

Op onze website vind je veel keuken inspiratie, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

image3