Opgeleverde keuken familie den Boer

den Boer 2

Opgeleverde keuken familie den Boer

De familie den Boer uit Nijmegen heeft bij Kitchen4al Doetinchem een moderne keuken aangeschaft die van alle moderne gemakken is voorzien.

Er is gekozen voor een parallelopstelling. Dit is een praktische en stijlvolle keuze. De twee losse keukenblokken staan hierbij recht tegenoven elkaar. Deze parallelkeuken heeft XL keukenkasten. Dit zorgt voor een ergonomische werkhoogte en ongemerkt extra opbergruimte. De fronten zijn in de kleur decor leisteen grijs met 017 LINE N greeplijsten.

De apparatuur komt allemaal van Pelgrim. Zo is er gekozen voor een inductiekookplaat met 5 zones, inbouw koel-/vriescombinatie een multifunctionele oven en een geïntegreerde vaatwasser.

“Erg blij met de nieuwe keuken”
DOOR HANS EN PAULIEN
 10-02-2021

 Wij hebben een keuken met inbouwapparatuur gekocht bij vestiging Doetinchem. Wij zijn daar zeer deskundig geholpen door de heer Mark Schoppema. Gingen met een goed gevoel de winkel uit. Dit gevoel is ook volledig uitgekomen. We zijn voortdurend op de hoogte gehouden over de gang van zaken en de levering. De plaatsing van de keuken is geheel volgens afspraak verlopen en is uitgevoerd door vakbekwame mensen. Wij bevelen Kitchen4 all dan ook van harte aan. Mark, bedankt voor al je inspanningen! Zijn erg blij met de nieuwe keuken.

den Boer 2
den Boer 1
den Boer – 199_1 – Alternatief – 1 – Aangepaste order