Opgeleverde keuken van Lierop

van-lieropweb

Opgeleverde keuken van Lierop

Hoe maak maximale opbergruimte in een kleine keuken? Dat laat deze keuken van de familie van Lierop goed zien. Ze hebben deze praktische keuken aangeschaft bij Kitchen4all Genemuiden. Door te kiezen voor een u-opstelling is er optimaal gebruik gemaakt van de kleine ruimte. Er is veel werkruimte op het composieten werkblad van maar liefst 6 cm dik. Aan de buitenzijde zijn ook kasten geplaatst voor extra opbergruimte. Voor Nobilia keuken is de zachte kleur aqua supermat gekozen. Alle apparaat inclusief de kookplaat met geïntegreerde afzuiging is van Neff.

U-keuken bij Kitchen4all (3)

U-vormige keukens

Een U-keuken heeft veel opberg- en werkruimte door het relatieve grote werkblad en de vele opberglades en kasten. Een zijde van de U-keuken wordt vaak gebruik als eethoek of als bar, bij de keuken van de familie van Lierop is gekozen voor extra kasten. Er zijn ook U-keukens waarbij alle zijde tegen de muur staan, waardoor de beschikbare keukenruimte maximaal wordt benut. Ideaal, wat een u-keuken beschikt over veel opbergruimte. Bij deze soort keukens kan je in de hoeken profiteren van maar liefst twee le mans systemen. Deze systemen bieden enorm veel ruimte om bijvoorbeeld pannen, potten, deksels en grotere keukenaccessoires in op te bergen.

Keuken inspiratie

Weet je al precies wat de interieurstijl van je keuken gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keuken inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde keukens bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

van-lieropweb
Z1.312-RAWGRAPHITE(01)_N0020_056_Evora-Quartz-Raw-Graphite

Composiet werkblad

Een composieten werkblad is een alternatief voor een granieten aanrechtblad. Een granieten werkblad wordt vervaardig uit één plaat is een natuurproduct waar weinig aan wordt bewerkt. Composiet is een samengesteld product uit kleine stukjes graniet, marmer of beton. Deze worden onder hoge druk samengeperst en hierdoor ontstaat er sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal. Je hoeft hier minder voorzichtig mee om te gaan als een granieten werkblad maar ze hebben beide dezelfde robuuste en natuurlijke uitstraling.