Opgeleverde witte keuken Amersfoort

Soest 2

Opgeleverde keuken Amersfoort

Kitchen4all Barneveld heeft bij de familie Stam een moderne maatwerk keuken en bijkeuken in dezelfde stijl opgeleverd. Witte hoogglans keukens zijn minimalistisch en ogen modern, strak en chique. Een ander groot voordeel van witte keukens is dat ze tijdloos zijn. Deze keuken heeft extra strakke lijnen omdat de kasten greeploos zijn. De keukenkasten zijn maatwerk en lopen door tot aan het plafond. Dit geeft een rustige en chique uitstraling aan de keuken. En ook niet onbelangrijk: extra opbergruimte! Er is gekozen om de dezelfde kasten te gebruiken in de bijkeuken.

Er is gekozen voor helder witte composieten keukenblad wat de keuken een minimalistische uitstraling geeft. De minimalistische uitstraling wordt extra versterkt door de keuze van de apparatuur. De Siemens Studioline apparaten zijn strak en passen perfect in deze keuken. De studioline is een exclusieve lijn van Siemens keukenapparatuur die slimme technologie combineert met vooruitstrevend design.  Door de geïntegreerde kookplaatafzuiging is er geen afzuigkap nodig. Daarnaast heeft de keuken een kokend waterkraan, waardoor er geen losse waterkoker meer op het aanrecht nodig is. Kortom, over deze keuken is tot in de kleine details goed nagedacht!

Witte keuken

Witte hoogglans keukens passen perfect in de hedendaagse keuken dankzij hun strakke en moderne uiterlijk. De keukendeurtjes en lades hebben een glanzende afwerking, wat voor een chique uitstraling zorgt. De witte keukens ogen bovendien zeer ruimtelijk, zeker in combinatie met een hoogglans uitvoering en toe te passen in vrijwel elke keukenindeling. Zoals elke andere keukenstijl hebben hoogglans keukens voor- en nadelen. Het grote voordeel van deze keukens is de bijzonder moderne en ruimtelijke uitstraling. Een nadeel van hoogglans keukens is dat vlekken en krassen snel te zien zijn. Gelukkig haal je deze vlekken makkelijk weg met een vochtige doek en bestaan er speciale coatings om de keuken extra te beschermen.

Soest 3
Soest 4

Bijkeuken

In veel huizen vind je een bijkeuken. Het is een functionele opberg-, voorraad- en hobby ruimte in één. Hoe fijn is het om de bijkeuken zo in te delen zodat je genoeg opbergruimte hebt én het er netjes uitziet? Het zijn de details die het verschil maken in een bijkeuken. Maar hoe deel je een bijkeuken het beste in en wat zijn de opties? Wij hebben tips voor de perfecte bijkeuken! Een trend is het door laten lopen van de woonkeuken in de bijkeuken. Gebruik van dezelfde stijl, kleuren en materialen maken één geheel van de twee verschillende ruimten. Heb je in je keuken een natuurstenen werkblad? Kies voor de bijkeuken dan voor een kunststof werkblad in dezelfde stijl. Hierdoor lijken de keukens wel op elkaar,

Keuken inspiratie

Op onze website vind je veel keuken inspiratie, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Soest 2