Opgeleverde keuken Zwolle

emmens4

Opgeleverde keuken Zwolle

In Zwolle heeft Kitchen4all Genemuiden onlangs een prachtige hoekkeuken opgeleverd. Een lichte zijdegrijze keuken laat de kleinste ruimtes groot ogen. Deze frisse keuken oogt rustig door de strakke lijnen en minimalistische design.

De keuken van Nobilia heeft zijdegrijze fronten en een kunststof betonlook werkblad in de kleur schiefer grijs. De ruimte 5 pits kookplaat en alle andere apparaten zijn van Pelgrim.  De twee losse planken in de hoek zijn decoratief en direct een slim bedacht. Onder de planken is ledverlichting geïntegreerd zodat er voldoende werklicht op het keukenblad is.

emmens4hoekkeuken

Hoekkeuken

Een hoekkeuken (of L-keuken) is een keukenopstelling die je veel tegenkomst. Het is een ideale opstelling omdat je hierbij optimaal gebruik maakt van de keukenruimte. Er is meer plek voor kasten en werkruimte dan bij bijvoorbeeld in een rechte keuken. Voordeel is dat in met de hoekkasten extra opbergmogelijkheden zijn. Bij Kitchen4all heb je een ruime keuze aan betaalbare hoekkeukens in diverse stijlen.

Keuken inspiratie

Weet je al precies wat de interieurstijl van je keuken gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keuken inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde keukens bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

emmens3
emmens6fornuis

Keukenapparaten van Pelgrim

In deze keuken zijn de keukenapparaten van Pelgrim gekozen. Het Nederlandse Pelgrim staat  al voor ruim honderd jaar voor bereikbare apparatuur met een verrassende twist. De apparaten zijn mooi vormgegeven en hebben veel gebruiksgemak. Dit a-merk staat voor voor topkwaliteit en garantie. De apparaten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, met gladde afwerking en functioneel design.