• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Junker

De keuken wordt steeds meer het middelpunt van het leven. Een open ontwerp, natuurlijke materialen en moderne apparatuur zorgen voor een balans tussen innovatieve technologie en een bewuste levensstijl. Met de nieuwe inbouwapparatuur van Junker in elegant glasdesign en intuïtieve bediening nodigen uit om met plezier te koken.

Logo Junker
Kochen Backen Junker

Stijlvolle apparaten

Via Kitchen4All is een mooie collectie Junker apparatuur te verkrijgen. Ben je op zoek naar een innovatief stoomoven of wil je juist het nieuwste op het gebied van inductie koken? Met de stijlvolle apparaten van Junker kan je heerlijke gerechten maken! Ze zitten vol handige functies waardoor het bakken en koken net iets eenvoudiger wordt.

Junker past perfect in het assortiment van Kitchen4All. Je kunt via onze winkels jouw gewenste apparaat bestellen. Heb je nog advies nodig? Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om voor jou de beste keuze te maken!