Onlangs een keuken gekocht bij Kitchen4all? Wij zijn benieuwd naar je mening! Deel je ervaring met Kitchen4all op Qasa of bekijk de ervaringen van onze andere klanten op website van Qasa.nl

Wat is Qasa?

Kitchen4all is aangesloten bij Qasa, hét platform voor klantervaringen over keukens. Op Qasa kan je per keukenbedrijf zien wat de reviews zijn. Kitchen4all staat op een van de hoogste plekken met een klantbeoordeling van een 9+. Dit willen wij natuurlijk graag zo houden en daarom streven we bij elke klant voor 100% tevredenheid.

Waarom jouw mening zo belangrijk is!

Jouw mening telt! Door je ervaring met Kitchen4all te delen help je ons met het verbeteren van onze service. Ook maak je het andere keukenshoppers een stuk makkelijker om te kiezen voor welke winkel ze zullen gaan. Je helpt er dus niet alleen ons mee, maar ook je buurvrouw, familielid of juist een wildvreemde!

Bezoek ons op Qasa en ontdek waarom klanten voor Kitchenall kiezen

 

Naar Qasa.nl
Qasa score
2019-11-28_16h04_04

Wat klanten over ons zeggen

“Netjes en vakkundig”
4,5 sterren
DOOR LOVINK OP WOENSDAG 27 NOV 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN

 Vanaf binnenkomst winkel was het voor ons meteen duidelijk dat we bij Michael onze keuken zouden kopen. Goede uitleg en alle tijd werd hiervoor genomen tot uiteindelijk ons ontwerp klaar was. De monteur Arjan heeft top werk geleverd netjes en vakkundig. We raden dan zeker iedereen aan om hier een keuken te kopen.

 

 

 

 

 

DOOR LOVINK OP WOENSDAG 27 NOV 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN
“Uiteindelijk super tevreden”
4,5 sterren
DOOR MARJOLEIN OP MAANDAG 25 NOV 2019 | VESTIGING DRONTEN

 Uiteindelijk super tevreden over de service van kitchen 4 all, na mijn recensie op deze site, meteen contact vanuit kitchen 4 all. Alle dingen die nog gedaan moesten worden, en nog meer, zijn kosteloos verholpen/gedaan. Echt super!

Eerdere ervaring van 18 augustus 2019: Keuken, was in de eerste instantie super tevreden, maar had achteraf gezien had ik meer uitleg over...

DOOR MARJOLEIN OP MAANDAG 25 NOV 2019 | VESTIGING DRONTEN
“Soepel”
4,5 sterren
DOOR AROTIN BABAKHANI OP ZATERDAG 23 NOV 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN
Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we super geholpen door de medewerker. De medewerker luisterde erg goed naar ons, gaf ons de juiste advies en hij wist waarover hij sprak (zonder te pushen). Dat vonden we heel erg prettig. De service was uitmuntend en de bezorging en installatie ging ook erg soepel

DOOR AROTIN BABAKHANI OP ZATERDAG 23 NOV 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN
“Goed en professioneel”
4,5 sterren
DOOR MINE OP DINSDAG 19 NOV 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN

 Een mooie keuken aangeschaft bij Michael van de Belt. Goed advies en hij denkt met je mee. Super blij met het resultaat. Goede en professionele plaatsing van de keuken.

 

 

 

 

 

 

 

 

DOOR MINE OP DINSDAG 19 NOV 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN
“Zeker een aanrader”
4,5 sterren
DOOR C. KOOLSCHIJN OP ZONDAG 27 OKT 2019 | VESTIGING BARNEVELD

 We hebben een keukenblok gekocht voor in de bijkeuken. Wilden hem zelf monteren. Dit was allemaal geen probleem. Goede levering, adviezen en service. Niks op aan te merken. Zeker een aanrader!

DOOR C. KOOLSCHIJN OP ZONDAG 27 OKT 2019 | VESTIGING BARNEVELD

Recent opgeleverde keukens van Kitchen4all

Strakke rechte keuken

Hoogeveen

Een mat witte rechte keuken inclusief composiet werkblad met een onderbouw spoelbak en Inventum apparatuur opgeleverd door Kitchen4all Hoogeveen.

moderne keuken opgeleverd door Kitchen4all dronten

Moderne hoekkeuken

Dronten

Kitchen4all Dronten heeft een prachtige moderne keuken opgeleverd, uitgevoerd met glanzende witte fronten, granieten werkblad en Neff keukenapparatuur.

Hoe schrijf je een review?

Dat is heel eenvoudig en snel gedaan als je volgende stappen volgt:

Stap 1: Volg de link naar onze Qasa-pagina en klik op ‘Beschrijf uw ervaring’.

Stap 2: Vul het formulier in! Hierbij word je gevraagd naar je naam, ervaring en score. Deze gegevens worden gepubliceerd bij ons bedrijf.

Stap 3: Hierna word je gevraagd naar je emailadres en telefoonnummer. Deze blijven geheim en worden niet beschikbaar gesteld aan derden. Qasa heeft deze gegevens nodig om eventueel contact met je op te nemen in verband met de betrouwbaarheidscontrole.

Stap 4: Je kunt later nog een foto toevoegen of deze achteraf per email sturen. De foto wordt gepubliceerd bij de ervaring zelf.

Stap 5: Ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden!

Stap 6: Binnen enkele dagen word je review verwerkt en komt deze onder het bedrijf in Qasa terecht.

Betrouwbaarheidscontrole

Mensen kunnen zoveel zeggen, maar of het waar is, is een tweede. Gelukkig doet Qasa aan een zeer uitgebreide controle en weet je dus bijna 100% zeker dat alles wat op Qasa.nl staat, ook echt betrouwbaar is.