Onlangs een keuken gekocht bij Kitchen4all? Wij zijn benieuwd naar je mening! Deel je ervaring met Kitchen4all op Qasa of bekijk de ervaringen van onze andere klanten op website van Qasa.nl

Wat is Qasa?

Kitchen4all is aangesloten bij Qasa, hét platform voor klantervaringen over keukens. Op Qasa kan je per keukenbedrijf zien wat de reviews zijn. Kitchen4all staat op een van de hoogste plekken met een klantbeoordeling van een 9+. Dit willen wij natuurlijk graag zo houden en daarom streven we bij elke klant voor 100% tevredenheid.

Waarom jouw mening zo belangrijk is!

Jouw mening telt! Door je ervaring met Kitchen4all te delen help je ons met het verbeteren van onze service. Ook maak je het andere keukenshoppers een stuk makkelijker om te kiezen voor welke winkel ze zullen gaan. Je helpt er dus niet alleen ons mee, maar ook je buurvrouw, familielid of juist een wildvreemde!

Bezoek ons op Qasa en ontdek waarom klanten voor Kitchen4all kiezen!

 

Naar Qasa.nl
Qasa score
Qasa score

Wat klanten over ons zeggen

“Vol tevreden”
4,5 sterren
DOOR S. LOK OP ZATERDAG 7 DEC 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN

Een schitterende keuken voor een zeer aantrekkelijke prijs! De verkoper heeft goed met ons mee gedacht en gaf een eerlijk en goed advies! Wij zijn helemaal happy!
Aanvulling ontvangen 12 december 2019: De keuken is naar volle tevredenheid gemonteerd.

 

 

 

 

 

DOOR LOVINK OP WOENSDAG 27 NOV 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN
“Prettige samenwerking”
4,5 sterren
DOOR WOUTER DAVIDS OP MAANDAG 16 DEC 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN

Na vele bezoekjes aan keukenzaken uiteindelijk uitgekomen bij Michael in Hoogeveen. Meteen een goed gevoel bij binnenkomst en een afspraak voor een 3D ontwerp was dan ook snel gemaakt. Een combinatie van onze ideeën en Michael's input hebben geresulteerd in onze droomkeuken. De vlekkenloze montage door Arjan maakt het geheel af. Bedankt voor de prettige samenwerking.

DOOR WOUTER DAVIDS OP MAANDAG 16 DEC 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN
“Super ervaring”
4,5 sterren
DOOR BOER OP DINSDAG 17 DEC 2019 | VESTIGING BARNEVELD
Voor ons nieuwe huis waren wij op zoek naar een keuken. We zijn hiervoor bij Eric geweest, van Kitchen4All Barneveld. Hij heeft goed met ons meegedacht en al onze wensen vertaald in een prachtige 3-D tekening en neemt de tijd voor je. Wij kregen goed advies, ook over de apparatuur, wat hier allemaal mogelijk in was. Top! Inmiddels heeft de installateur Albert de keuken vakkundig geplaatst. Het eindresultaat is zeker wat we in gedachten hadden, helemaal tevreden en trots met het eindresultaat. Wij zijn hier uitermate tevreden over, ook over de communicatie en de service!

DOOR BOER OP DINSDAG 17 DEC 2019 | VESTIGING BARNEVELD
“Top”
4,5 sterren
DOOR SCHOLING OP WOENSDAG 18 DEC 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN

Een hoekkeuken gekocht bij Michael. Hij had een goed ontwerp gemaakt en was helemaal duidelijk, hier moest ik mijn keuken kopen. Top service zowel tijdens ontwerp als na het plaatsen van de keuken.

 

 

 

 

 

 

 

 

DOOR SCHOLING OP WOENSDAG 18 DEC 2019 | VESTIGING HOOGEVEEN
“Bevelen het aan”
4,5 sterren
DOOR HERWIN EN DANIËLLE OP WOENSDAG 18 DEC 2019 | VESTIGING DRONTEN

Bij binnenkomst goed en hartelijk ontvangen door de verkoper. De verkoper nam de tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en adviseerde ons niet het meest luxe product maar werkelijk hetgeen wij nodig hadden. Wij bevelen Kitchen4all van harte aan!

DOOR HERWIN EN DANIËLLE OP WOENSDAG 18 DEC 2019 | VESTIGING DRONTEN

Recent opgeleverde keukens van Kitchen4all

Opgeleverde keuken familie Klop

Nijmegen

In Nijmegen hebben we een prachtige stijlvolle keuken opgeleverd. Er is gekozen voor greeploze keuken in de kleur grafietzwart in ultramat met een composieten werkblad in de kleur Easy Clay Honed.

Opgeleverde keuken familie Knaap

Swifterbant

De familie Knaap heeft gekozen voor een donkere keuken. Dit is een gewaagde keuze die ontzettend goed heeft uitgepakt. De hoekkeuken heeft hierdoor een unieke uitstraling gekregen en is een echte eye-catcher geworden.

Hoe schrijf je een review?

Dat is heel eenvoudig en snel gedaan als je volgende stappen volgt:

Stap 1: Volg de link naar onze Qasa-pagina en klik op ‘Beschrijf uw ervaring’.

Stap 2: Vul het formulier in! Hierbij word je gevraagd naar je naam, ervaring en score. Deze gegevens worden gepubliceerd bij ons bedrijf.

Stap 3: Hierna word je gevraagd naar je emailadres en telefoonnummer. Deze blijven geheim en worden niet beschikbaar gesteld aan derden. Qasa heeft deze gegevens nodig om eventueel contact met je op te nemen in verband met de betrouwbaarheidscontrole.

Stap 4: Je kunt later nog een foto toevoegen of deze achteraf per email sturen. De foto wordt gepubliceerd bij de ervaring zelf.

Stap 5: Ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden!

Stap 6: Binnen enkele dagen word je review verwerkt en komt deze onder het bedrijf in Qasa terecht.

Betrouwbaarheidscontrole

Mensen kunnen zoveel zeggen, maar of het waar is, is een tweede. Gelukkig doet Qasa aan een zeer uitgebreide controle en weet je dus bijna 100% zeker dat alles wat op Qasa.nl staat, ook echt betrouwbaar is.

9,6