&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Kitchen4all beoordelen op Qasa.nl!

Onlangs een keuken gekocht bij Kitchen4all? Wij zijn benieuwd naar je mening! Deel je ervaring met Kitchen4all op Qasa of bekijk de ervaringen van onze andere klanten op website van Qasa.nl

Wat is Qasa?

Kitchen4all is aangesloten bij Qasa, hét platform voor klantervaringen over keukens. Op Qasa kan je per keukenbedrijf zien wat de reviews zijn. Kitchen4all staat op een van de hoogste plekken met een klantbeoordeling van een 9+. Dit willen wij natuurlijk graag zo houden en daarom streven we bij elke klant voor 100% tevredenheid.

Waarom jouw mening zo belangrijk is!

Jouw mening telt! Door je ervaring met Kitchen4all te delen help je ons met het verbeteren van onze service. Ook maak je het andere keukenshoppers een stuk makkelijker om te kiezen voor welke winkel ze zullen gaan. Je helpt er dus niet alleen ons mee, maar ook je buurvrouw, familielid of juist een wildvreemde!

Bezoek ons op Qasa en ontdek waarom klanten voor Kitchen4all kiezen!

 

Naar Qasa.nl

Wat klanten over ons zeggen

“Droomkeuken”
DOOR ROY & ROY OP DINSDAG 29 DEC 2020 | VESTIGING DOETINCHEM
Wij hebben onze droomkeuken bij Mark uitgezocht .. Wij kwamen in Doetinchem binnen en werden super ontvangen .. Samen met Mark al onze wensen doorgesproken en hij dacht goed mee.  ".."Ook de communicatie was super fijn met Mark, als er iets was dan was hij altijd bereikbaar. Ook de keukenmontage door Ronald is prettig verlopen. Conclusie, als je een keuken wilt samenstellen en kopen doe dit dan bij Mark!
“Heel erg tevreden”
DOOR BERNARDINE OP DINSDAG 24 NOV 2020 | VESTIGING BARNEVELD

 Bij Kitchen4all werd er flink meegdacht en staat men altijd open voor vragen, opmerkingen en ideeen. De prijs was meer dan schappelijk voor de prachtige keuken die ik samen met de adviseur bedacht had. Levering kwam netjes op tijd en door vriendelijke en handige leveranciers netjes neergezet. Maar het allermeest onder de indruk was ik van de installateur(s). Deze mannen gaven net die extra aandacht en precisie die nodig is om een mooi ontwerp af te maken. Heel erg tevreden!

“Prettige samenwerking”
DOOR M.BUS OP WOENSDAG 9 DEC 2020 | VESTIGING DRONTEN
Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe keuken die we samen met Albert hebben samengesteld. De bouw van de woning heeft wat langer geduurd dan gepland maar Albert heeft altijd een vinger aan de pols gehouden en ons op de hoogte gehouden van wijzigen en nieuwe opties. Van begin tot het eind een prettige samenwerking. Albert is een topgast! Keuken is netjes gemonteerd door Stevan. Ook hebben we de vloer aangeschaft bij Kitchen4All en deze is strak neergelegd door Senol.
“Superblij ermee”
DOOR MINI VAN DIJK OP DONDERDAG 29 OKT 2020 | VESTIGING GENEMUIDEN

Onlangs een nieuwe keuken gekocht bij Kitchen4all de Vries. We werden vakkundig geholpen door Emmelien, die alle tijd voor ons had en met ons meedacht. Inmiddels staat de keuken en zijn we er super blij mee! Dus voor een nieuwe keuken raden wij u dit bedrijf zeker aan.

“Aanrader”
DOOR FAMILIE LOOS OP ZATERDAG 19 DEC 2020 | VESTIGING HOOGEVEEN

Het was de eerste keukenzaak die we bezochten. We werden direct geïnspireerd door de getoonde moderne keukens. "" Michael was nergens opdringerig, dacht heel erg mee, gaf goede adviezen, kortom het vertrouwen en daarmee ons enthousiasme was er! "..." Mede ook door de vakkundige montage van Arjan en Johan werd het een droomkeuken waar we jaren plezier van denken te hebben!

Hoe schrijf je een review?

Dat is heel eenvoudig en snel gedaan als je volgende stappen volgt:

Stap 1: Volg de link naar onze Qasa-pagina en klik op ‘Beschrijf uw ervaring’.

Stap 2: Vul het formulier in! Hierbij word je gevraagd naar je naam, ervaring en score. Deze gegevens worden gepubliceerd bij ons bedrijf.

Stap 3: Hierna word je gevraagd naar je emailadres en telefoonnummer. Deze blijven geheim en worden niet beschikbaar gesteld aan derden. Qasa heeft deze gegevens nodig om eventueel contact met je op te nemen in verband met de betrouwbaarheidscontrole.

Stap 4: Je kunt later nog een foto toevoegen of deze achteraf per email sturen. De foto wordt gepubliceerd bij de ervaring zelf.

Stap 5: Ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden!

Stap 6: Binnen enkele dagen word je review verwerkt en komt deze onder het bedrijf in Qasa terecht.

Betrouwbaarheidscontrole

Mensen kunnen zoveel zeggen, maar of het waar is, is een tweede. Gelukkig doet Qasa aan een zeer uitgebreide controle en weet je dus bijna 100% zeker dat alles wat op Qasa.nl staat, ook echt betrouwbaar is.

Recent opgeleverde keukens van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Zwolle

Samen met Kitchen4all Genemuiden heeft deze familie uit Zwolle hun droomkeuken gerealiseerd. De zwarte basis vormt een prachtige combinatie met het betonlook werkblad.

Opgeleverde keuken Leusden

Deze zwarte keuken is uitgezocht door een familie uit Leusden en opgeleverd door Kitchen4all Barneveld. De mat zwarte fronten zorgen voor een strak geheel. Kijk snel verder!

Opgeleverde keuken Ulft

Samen met Kitchen4All Doetinchem heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd. Het keramieken werkblad vormt een mooi contrast bij de rest van de keuken.

9,7