Qasa

Onlangs een keuken gekocht bij Kitchen4all? Wij zijn benieuwd naar je mening! Deel je ervaring met Kitchen4all op Qasa of bekijk de ervaringen van onze andere klanten op Qasa.

Qasa Kitchen4all

Wat is Qasa?

Kitchen4all is aangesloten bij Qasa, hét platform voor klantervaringen over keukens. Op Qasa kan je per keukenbedrijf zien wat de reviews zijn. Kitchen4all staat op een van de hoogste plekken met een gemiddelde klantwaarding van maar liefst een 8,5. Dit willen wij natuurlijk graag zo houden en daarom streven we bij elke klant voor 100% tevredenheid.

Bekijk onze pagina op Qasa en ontdek zelf waarom onze klanten voor Kitchen4all kiezen.

Waarom jouw mening zo belangrijk is!

Jouw mening telt! Door je ervaring met Kitchen4all te delen help je ons met het verbeteren van onze service. Ook maak je het andere keukenshoppers een stuk makkelijker om te kiezen voor welke winkel ze zullen gaan. Je helpt er dus niet alleen ons mee, maar ook je buurvrouw, familielid of juist een wildvreemde!

1098

KITCHEN4ALL; DÉ KEUKENSPECIALIST MET INTERNETPRIJZEN

portofolio_image
Hoe schrijf je een ervaring?

Stap 1: Volg de link naar onze Qasa-pagina en klik op ‘Beschrijf uw ervaring’.

Stap 2: Vul het formulier in! Hierbij word je gevraagd naar je naam, ervaring en score. Deze gegevens worden gepubliceerd bij ons bedrijf.

Stap 3: Hierna word je gevraagd naar je emailadres en telefoonnummer. Deze blijven geheim en worden niet beschikbaar gesteld aan derden. Qasa heeft deze gegevens nodig om eventueel contact met je op te nemen in verband met de betrouwbaarheidscontrole.

Stap 4: Je kunt later nog een foto toevoegen of deze achteraf per email sturen. De foto wordt gepubliceerd bij de ervaring zelf.

Stap 5: Ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden!

Stap 6: Binnen enkele dagen word je review verwerkt en komt deze onder het bedrijf in Qasa terecht.

Betrouwbaarheidscontrole

Mensen kunnen zoveel zeggen, maar of het waar is, is een tweede. Gelukkig doet Qasa aan een zeer uitgebreide controle en weet je dus bijna 100% zeker dat alles wat op qasa.nl staat, ook echt betrouwbaar is.