Onlangs een keuken gekocht bij Kitchen4all? Wij zijn benieuwd naar je mening! Deel je ervaring met Kitchen4all op Qasa of bekijk de ervaringen van onze andere klanten op website van Qasa.nl

Wat is Qasa?

Kitchen4all is aangesloten bij Qasa, hét platform voor klantervaringen over keukens. Op Qasa kan je per keukenbedrijf zien wat de reviews zijn. Kitchen4all staat op een van de hoogste plekken met een klantbeoordeling van een 9+. Dit willen wij natuurlijk graag zo houden en daarom streven we bij elke klant voor 100% tevredenheid.

Waarom jouw mening zo belangrijk is!

Jouw mening telt! Door je ervaring met Kitchen4all te delen help je ons met het verbeteren van onze service. Ook maak je het andere keukenshoppers een stuk makkelijker om te kiezen voor welke winkel ze zullen gaan. Je helpt er dus niet alleen ons mee, maar ook je buurvrouw, familielid of juist een wildvreemde!

Bezoek ons op Qasa en ontdek waarom klanten voor Kitchen4all kiezen!

 

Naar Qasa.nl

Wat klanten over ons zeggen

“Meer dan tevreden”
DOOR MEULEMAN OP MAANDAG
21 SEP 2020 | VESTIGING DRONTEN
Zelf hadden we in het hoofd qua opstelling wat we wouden, maar door het goede meedenken en adviezen is de opstelling wat veranderd en ben er super blij mee dat het zo geworden is. Daarin zag je goed de ervaring en vakmanschap naar voren komen! Ook kwamen we erachter dat ze vloeren verkopen. Ook zijn we bij hun daarvoor geslaagd. Deze zaak heeft goede service, is klantvriendelijk en neemt alle tijd voor je. Meer dan tevreden!
“Zeer goede ervaring”
DOOR ARTHUR HUBERTS OP MAANDAG 
16 MRT 2020 | VESTIGING BARNEVELD

Efficiënt, nauwkeurig en heel plezierig om mee te werken. Ontwerp keurig, levering keurig en op tijd, installatie keurig en precies, aftersales perfect. Zeer goede ervaring en zou zonder twijfel direct weer gebruik maken van Kitchen4All

“Goede communicatie”
DOOR JESSE EN ELINE OP MAANDAG 
7 SEP 2020 | VESTIGING DOETINCHEM
Vanaf het eerste moment tot plaatsing van de keuken verliep de communicatie heel goed. We zijn geholpen door Mark en hij heeft onze droomkeuken voor ons samengesteld. Prijs-kwaliteit-verhouding is top. We zijn heel blij met het eindresultaat! Kortom: Kitchen4all is zeker aan te raden.
“Super resultaat”
DOOR BRUINSMA OP VRIJDAG 
14 AUG 2020 | VESTIGING HOOGEVEEN

Zeer tevreden met onze nieuwe keuken! alles zit er op en er aan. Er is goed meegedacht bij het uitzoeken van de keuken en bij het plaatsen! Netjes geplaatst! Vriendelijke mensen. Zowel bij aanschaf als bij het plaatsen van de de keuken veel plezier gehad! Met een super resultaat!

“Positieve ervaringen”
DOOR FAM. DEKKER OP DONDERDAG 
20 AUG 2020 | Vestiging Genemuiden

Onlangs een keuken gekocht bij dit bedrijf. We zijn zeer vakkundig en prettig geholpen door Gerhard. Ook het plaatsen van alles is zeer goed gedaan. We hebben alleen maar positieve ervaringen.

Hoe schrijf je een review?

Dat is heel eenvoudig en snel gedaan als je volgende stappen volgt:

Stap 1: Volg de link naar onze Qasa-pagina en klik op ‘Beschrijf uw ervaring’.

Stap 2: Vul het formulier in! Hierbij word je gevraagd naar je naam, ervaring en score. Deze gegevens worden gepubliceerd bij ons bedrijf.

Stap 3: Hierna word je gevraagd naar je emailadres en telefoonnummer. Deze blijven geheim en worden niet beschikbaar gesteld aan derden. Qasa heeft deze gegevens nodig om eventueel contact met je op te nemen in verband met de betrouwbaarheidscontrole.

Stap 4: Je kunt later nog een foto toevoegen of deze achteraf per email sturen. De foto wordt gepubliceerd bij de ervaring zelf.

Stap 5: Ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden!

Stap 6: Binnen enkele dagen word je review verwerkt en komt deze onder het bedrijf in Qasa terecht.

Betrouwbaarheidscontrole

Mensen kunnen zoveel zeggen, maar of het waar is, is een tweede. Gelukkig doet Qasa aan een zeer uitgebreide controle en weet je dus bijna 100% zeker dat alles wat op Qasa.nl staat, ook echt betrouwbaar is.

Recent opgeleverde keukens van Kitchen4all

Opgeleverde keuken familie Klop

Nijmegen

In Nijmegen hebben we een prachtige stijlvolle keuken opgeleverd. Er is gekozen voor greeploze keuken in de kleur grafietzwart in ultramat met een composieten werkblad in de kleur Easy Clay Honed.

9,6