Quooker

De kokendwaterkraan

Quooker kwam als eerst met de kokendwaterkraan op de markt. Met de introductie van de hoogvacuümgeisoleerde reservoir, de alles-in-één kranen Quooker Fusion en Flex  en de zwart uitgevoerde kokendwaterkranen zorgden voor een behoorlijke verandering in keukenland. Quooker is dagelijks druk bezig met innovatie 'rondom de spoelbak' voor jouw gemak.

Quooker

Aandacht voor mens en milieu

Met de Quooker kokendwaterkranen haal je een duurzaam product in huis, dat wel 15 tot 20 jaar mee kan. En niet alleen de Quooker zelf is duurzaam, zij streven op alle terreinen duurzaamheid na. Met aandacht voor mens en milieu.

Bij ons komt warm, koud en zelf kokend water uit de kraan. In meerdere plekken in de wereld is dat niet zo vanzelfsprekend, zoals in Ethiopië. Daarom doneert Quooker voor iedere Quooker Combi(+) die over verkocht wrodt, 4200 liter drinkwater aan het goede doel!

Quooker kokendwaterkraan bij Kitchen4all

Wil je ook jouw keuken voorzien met een Quooker kokendwaterkraan? Bij Kitchen4all zijn alle producten van Quooker te verkrijgen. Onze adviseurs helpen je graag in één van onze vestigingen om de beste keuze te maken. Naast een deskundig advies op maat, kunnen wij ook de montage voor je regelen.

Gratis keukenadvies

Volg ons voor de laatste keuken trends!

9,7