• Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Rechte keuken

Rechte keuken kopen? Dat doet u bij Kitchen4all. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een ruim aanbod van dit type keukens. Zo’n rechte keuken is compact en veelzijdig. Dit type keuken past in kleinere ruimtes en is daardoor zeer gangbaar. De rechte opstelling van de keuken biedt genoeg plaats voor een kookunit en een spoelbak. Daarnaast is er nog ruimte voor gewenste inbouwapparatuur als een vaatwasser en een koelkast. Een relatief kleine kamer of een lange rechte wand kan op deze manier toch optimaal worden benut. Bij ons heeft u de keuze uit een tijdloze opstelling of een keuken waarbij design de hoofdtoon voert. De rechte keukens van Kitchen4all zijn te verkrijgen in alle voorkomende stijlen, van functioneel tot luxe.

Rechte keuken kopen bij Kitchen4all

Rechte keukens zijn dus ideaal voor kleinere ruimtes. Efficiënter is bijna niet mogelijk. Deze keukens zijn namelijk overzichtelijk en compact. De mogelijkheden van de rechte keukens zijn bij Kitchen4all verrassend. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van dit type keukens van de hoogste Duitse kwaliteit. Zo kunt u bij ons kiezen voor een eenvoudige opstelling, welke budgetvriendelijk en functioneel is en waar u jarenlang plezier aan beleeft. Uiteraard kunt u ook gaan voor complexere rechte keukens, waarbij design of luxe een centrale plek hebben. Bezoekt u eens onze showroom om inspiratie op te doen. De ervaren medewerkers kunnen met hun creativiteit iedere klant van het begin tot het eind begeleiden in de aanschaf van een nieuwe keuken.

Uw voordelen bij Kitchen4all

Kitchen4all heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse rechte keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak

Ik koop mijn rechte keuken bij de specialist

Heeft u interesse in onze rechte keukens? Of wilt u weten wat de mogelijkheden in uw woning zijn? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom om inspiratie om te doen. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren, het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige keuken. Onze specialisten staan altijd klaar voor een passend advies.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Beste service bij aankoop betaalbare keukens via Kitchen4all

Bij het kopen van een betaalbare keuken wil je genieten van totaalservice, zonder dat je er te veel voor betaald. Bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

Wat betekent deze totaalservice bij Kitchen4all?

✓ Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
✓ Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
✓ Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
✓ Je loopt geen risico door onze inmeetservice
✓ Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
✓ Vakkundige montage door een erkende monteur
✓ Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
✓ 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Gratis keukenadvies incl. 3D ontwerp

Je moet bij het kopen van o.a. een betaalbare keuken op veel zaken letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je investering, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseur helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.  Wij nemen alle tijd voor je om een deskundig en eerlijk keukenadvies te geven. Wil je een vrijblijvend afspraak inplannen bij dé keukenspecialist bij jouw in de buurt? Druk op de groene button hieronder!

GRATIS KEUKENADVIES

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

9,7