&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Rechte keukens

De rechte keuken is een veel voorkomende opstelling. Deze keukenopstelling is doorgaans compact en veelzijdig, waardoor het goed past in kleinere ruimtes. Door het efficiënt inrichten van een rechte keuken is veel opbergruimte en plek voor keukenapparaten. Denk aan een inductieplaat, vaatwasser, inbouwapparatuur, maar ook de spoelbak en een kraan. Bij Kitchen4all is er grote keuze aan rechte keukens in verschillende keukenstijlen. Of je nu op zoek ben naar een klassiek, modern of rechte keuken in een industriële stijl, wij maken het betaalbaar voor iedereen!

Rechte keuken op maat

Bij een rechte keuken liggen alle elementen op een rechte lijn. Of je nou opzoek bent naar een rechte keuken in 3 meter of 4 meter breed, met wandkast of zonder bovenkastje, bij Kitchen4all maken wij jouw gewenste keuken op maat. Onze deskundige adviseurs zorgt ervoor dat jouw rechte keuken een blikvanger wordt. De rechte keuken zal zo ontworpen worden dat deze in elk keukenstijl past; of het nou modern, landelijk, design en/of tijdloos uitstraling wordt, het is allemaal mogelijk.

01-0014-home-4d119ce3
Rechte keukens

Opgeleverde rechte keukens

Rechte keuken met kastenwand

De rechte keuken heeft een praktische opstelling, met name als de ruimte beperkt is. Heb je het geluk dat je genoeg keukenruimte hebt, dan kan je bijvoorbeeld twee rechte keukens tegenover elkaar plaatsen zodat je veel werk- en kastruimte ontstaat. De laatste mogelijkheid biedt ook nog eens ruimte, desgewenst, voor inbouwapparatuur zoals een grote koel- en/of vriescombinatie. Een kastenwand in de keuken is populairder dan ooit. En dat is niet zo gek. Deze moderne keukenoplossing heeft veel opbergruimte en oogt rustig.

Moderne rechte keuken

De rechte keuken heeft een moderne uitstraling door de matte witte fronten, bovenkasten voorzien van liftdeuren en de robuuste handgrepen.

Opgeleverde rechte keuken familie Klop

In Nijmegen hebben we een prachtige stijlvolle keuken opgeleverd. Er is gekozen voor greeploze keuken in de kleur grafietzwart in ultramat met een composieten werkblad in de kleur Easy Clay Honed.

Opgeleverde rechte keuken Hengelo

Een keuken van een kapperszaak moet genoeg opbergmogelijkheden hebben, sterk zijn en er ook nog eens mooi uitzien. En dat is bij deze kapperszaak zeker gelukt!

Rechte keuken inspiratie

Weet je al precies hoe jouw rechte keuken gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel rechte keuken inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jouw houten keuken past. Elke rechte keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde keukens bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je rechte keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe rechte keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe rechte keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Opgeleverde keuken fam leistra Kitchen4all Hoogeveen
01-0014-home-4d119ce3

Hoe ziet jouw ideale rechte keuken eruit?

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om hout toe te passen in jouw keuken. Breng een bezoekje aan een Kitchen4all bij jou in de buurt en laat je inspireren door de diverse keukenopstellingen en verschillende opties voor rechte keukens. Benieuwd hoe jouw favoriete rechte keuken eruitziet in jouw ruimte? Of wil je graag een aanpassing? Een keukenspecialist maakt gratis een 3D-ontwerp op maat. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je kunt verwachten! Bekijk onze complete keukens op de website.

11663_18_Flash503_B702897
9,7