Showroomkeuken kopen? Dat kan bij Kitchen4all. Wij hebben namelijk regelmatig uitverkoop keukens in onze winkels staan. Deze keukens worden normaliter gebruikt om onze aangeboden keukens tastbaar te maken en om de verkoop ervan te stimuleren. Maar deze keukenmodellen moeten regelmatig vervangen worden voor nieuwe modellen en worden dan tegen gunstige prijzen verkocht. Ideaal als u een nieuwe, hoogwaardige keuken wilt kopen tegen een gunstige prijs. Ze zijn namelijk door de fabrikant meebetaald, waardoor u ze goedkoper kunt overnemen. Het is daarmee een mooi alternatief voor een tweedehands keuken. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden voor uw nieuwe showroomkeuken? Of wilt u graag een passend advies voor uw keukenwensen? Brengt u dan vrijblijvend een bezoek aan onze vestigingen. U vindt hier ons brede assortiment showroomkeukens én u kunt vragen stellen aan onze ervaren adviseurs. Past deze keuken in uw woning? Kunt u alles zomaar overnemen? Kortom, veel vragen. Zij helpen u onder meer graag bij het maken van een 3D-ontwerp zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe keuken, de showroomkeuken.

Showroomkeuken kopen bij Kitchen4all

De showroomkeuken biedt u dus veel voordelen. U profiteert vaak van kortingen wanneer er een nieuw model wordt ingevoerd door onze keukenspeciaalzaak. Dit is vaak zeer de moeite waard. Mits deze keuken in uw ruimte past. Een showroomkeuken heeft namelijk wel een bepaalde stijl, bepaalde onderdelen en bepaalde afmetingen. Het kan dus bijvoorbeeld zijn dat de aanrechtbladen niet precies in uw bestaande keukenruimte zullen passen. Dat is dan ook één van de grootste nadelen. De voordelen zijn uiteraard in de meerderheid. Showroomkeukens zijn goedkoop en nauwelijks gebruikt. Dit type keuken houdt het dus jaren langer vol. Daarbij zitten er bij deze keukens altijd modieuze en actuele modellen tussen. De koop van zo’n keuken is ook transparant, want u krijgt precies de keuken die u in onze showroom heeft zien staan. Wilt u alles weten over de voor- en nadelen van deze keuken? Bezoekt u dan eens vrijblijvend onze showrooms en laat u voorzien van een persoonlijk advies. En door bij ons een gratis 3D-ontwerp te maken krijgt u een goed beeld van uw nieuwe keuken en kunt u direct inzien of al uw wensen en eisen passen in uw nieuwe keuken.

Uw voordelen bij Kitchen4all

Kitchen4all heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier uw voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D ontwerp
  • Afspraak = afspraak
  • Laagste prijsgarantie

Ik koop mijn showroomkeuken bij de specialist

Is uw interesse gewekt in onze showkeukens? Brengt u dan eens vrijblijvend een bezoek aan een van onze showrooms om inspiratie op te doen. Het zelf zien van de indeling en het voelen van materialen zorgt ervoor dat u een goed gevoel krijgt wat u terug wilt zien in uw toekomstige keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor u en geven altijd een passend advies. Onze adviseurs kunnen u namelijk uitstekend helpen bij het uitzoeken van de juiste showroomkeuken.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Beste service bij aankoop betaalbare keukens via Kitchen4all

Bij het kopen van een betaalbare keuken wil je genieten van totaalservice, zonder dat je er te veel voor betaald. Bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

Wat betekent deze totaalservice bij Kitchen4all?

✓ Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
✓ Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
✓ Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
✓ Je loopt geen risico door onze inmeetservice
✓ Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
✓ Vakkundige montage door een erkende monteur
✓ Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
✓ 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Gratis keukenadvies incl. 3D ontwerp

Je moet bij het kopen van o.a. een betaalbare keuken op veel zaken letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je investering, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseur helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.  Wij nemen alle tijd voor je om een deskundig en eerlijk keukenadvies te geven. Wil je een vrijblijvend afspraak inplannen bij dé keukenspecialist bij jouw in de buurt? Druk op de groene button hieronder!

GRATIS KEUKENADVIES

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

9,7