• Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Tijdloze keuken

Na aanschaf van je nieuwe keuken wil je natuurlijk dat hij jarenlang meegaat. Maar, ondanks dat de kwaliteit van onze producten niet snel achteruitgaat, kunnen wij van Kitchen4all ons goed voorstellen dat je na een paar jaar zomaar uitgekeken kan zijn op je keuken. Om dit te voorkomen bieden wij ook tijdloze keukens aan.

Tijdloze keukens zijn keukens ingericht met vormen en materialen die door de jaren heen actueel blijven en niet kunnen vervelen. De ontwerpen zijn eenvoudig en functioneel. De aankleding die je kiest, bepalen vervolgens de stijl van de keuken. Toch toe aan wat anders na een paar jaar? Dan hoef je dus niet de hele keuken aan te pakken, maar pas je gewoon de aankleding aan.

Onze tijdloze keukenopstellingen zijn tevens voorzien van de modernste materialen en technieken zodat ook deze járen met je mee kunnen.

A-merken

De term ‘tijdloos’ richt zich voornamelijk op het uiterlijk van de keuken, zoals fronten van keukenkasten, en niet zozeer op apparatuur. Qua apparatuur is alles dus mogelijk. Kitchen4all heeft verschillende apparaten van verschillende A-merken, zoals Schmidt, NEFF, Quooker, Pelgrim, ETNA en ATAG. Als je dus kiest voor Kitchen4all, kies je gelijk voor hoogwaardige producten die lang meegaan.

Ons assortiment heeft alles wat je maar nodig zou kunnen hebben in je keuken, zoals oven, magnetrons, vaatwassers en koelkasten. Maar we hebben ook vernuftige snufjes waar je misschien minder snel aan zou denken, zoals een kokendwaterkraan. Bij ons vind je dus alles onder één dak!

Call to action
Man aan het schrijven

KITCHEN4ALL; DÉ KEUKENSPECIALIST MET INTERNETPRIJZEN

Man aan het schrijven
Hulp nodig?

Vraag je je nu af wat er allemaal handig is in een keuken en wat niet? Of heb je andere vragen? Onze deskundige adviseurs helpen je graag om deze te beantwoorden. Kom voor vrijblijvend en persoonlijk advies naar onze een van onze vestigingen. In onze vestigingen kan je overigens ook prima inspiratie opdoen naar zowel samenstellingen van producten als aankleding van je keuken.

Afspraak maken

Om er zeker van te zijn dat je een van onze adviseurs compleet tot jezelf hebt, raden wij aan om een afspraak te maken bij de dichtstbijzijnde vestiging! Tijdens deze afspraak ga je samen met een adviseur zitten en bepaal je in welke stijl je je keuken wil. Vervolgens gaan jullie showroom in om producten uit te kiezen. En om je nieuwe keuken iets meer te visualiseren maken wij een gratis 3D ontwerp.

Besloten dat je de keuken wilt? Dan stellen wij vrijblijvend een offerte op. Ook kunnen wij, naast standaard gratis levering van de producten, de montage voor je regelen. Hierbij komt er een lokale monteur bij je langs om de keuken voor je te installeren. Kitchen4all werkt uitsluitend met ervaren, professionele monteurs die zichzelf al keer op keer bewezen hebben. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de montage als je het door ons laat regelen! Jij hoeft je alleen nog bezig te houden met de aankleding van je nieuwe keuken.

Nog niet geheel overtuigd? Bekijk dan onze opgeleverde werken of bekijk onze klantenwaarderingen op Qasa.nl en ontdek waarom Kitchen4all bekroond wordt met een dikke 9,4!

Call to action

Ruimte voor foto’s en/of teksten in kolommen

Keuken Kitchen4all
Keukengerei
content-5
9,7