• Klantbeoordeling 9,8
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Kookplaat geïntegreerde afzuiging

Alles over een kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Eén van de punten waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe keuken is de keuze wat betreft het apparatuur. Een trend die we de afgelopen tijd veel terugzien is het hebben van een kookplaat met geïntegreerde afzuiging in de keuken. Niet zo gek, als je het aan ons vraag want dit systeem is efficiënt en effectief.

Wat is een kookplaat met geïntegreerde afzuiging?

Een kookplaat met geïntegreerde afzuiging een absolute toevoeging voor jouw nieuwe keuken. Het zorgt voor een onzichtbaar geheel wat netjes oogt. Bovendien blijven geuren en dampen ook minder lang hangen in je ruimte. Dit komt doordat de afzuiging in de kookplaat is geïmplementeerd en de geuren en dampen dus meteen worden afgevoerd. Kortom: je hebt nog maar één systeem voor de kookplaat én de afzuiging.

3D-ontwerp

Ben je nou benieuwd hoe een kookplaat met geïntegreerde afzuiging eruitziet in jouw droomkeuken? Dan ben je bij Kitchen4All aan het juiste adres. Een adviseur maakt geheel gratis voor jou een 3D-ontwerp op maat zodat je meteen een beeld hebt hoe de kookplaat met geïntegreerde afzuiging staat in jouw keuken.

Kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Diverse topmerken

Bij Kitchen4All kun je terecht voor het kopen van kookplaten van diverse topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Bosch en Siemens. Wij kiezen enkel voor deze fantastische merken, omdat je hierdoor zolang mogelijk plezier beleeft van jouw nieuwe keuken. Wel zo fijn, nietwaar?!

Advies op maat

Er zijn diverse kookplaten met geïntegreerde afzuigingen verkrijgbaar die wij kunnen implementeren in jouw nieuwe keuken. Om een goede keuze te maken, geven wij je graag een aantal handige tips zodat je kiest voor een kookplaat met geïntegreerde afzuiging die helemaal past bij jouw wensen en eisen. Klinkt goed? Maak vandaag nog een afspraak bij een Kitchen4All bij jou in de buurt. Onze specialisten staan graag voor je klaar en helpen je verder.

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Welke kleuren passen bij jouw keuken

Welke kleuren passen bij jouw keuken?

Lees verder

Trend zwarte keukens met goud

Trends: Zwarte keukens met goud

Lees verder

Grijstinten in de keuken

Grijstinten in de keuken

Lees verder

Oranje tompoucen

Royaal genieten met onze koninklijke oranje tompouce

Lees verder