Betonlook

Betonlook in jouw keuken

Industrieel en modern

Beton is een ruw materiaal en werd vroeger voornamelijk gebruikt in pakhuizen en fabrieken. In eerste instantie werd het nog niet toegevoegd aan interieurs omdat de gedachte was dat beton kil en ongezellig is. Tegenwoordig zien we echter dat het materiaal juist steeds vaker terugkomt in het interieur en dat is niet zo gek. In plaats van kil en ongezellig oogt beton namelijk juist neutraal en geeft het de ruimte ook nog een stoere look. Kitchen4All is helemaal gek op betonlook. Je ziet deze dan ook terug in verschillende van onze keukens, zoals bijvoorbeeld Concrete Black en Dark Oak.

Betonlook met warme materialen

Om te zorgen dat het beton niet al te veel overheerst en een sombere uitstraling krijgt, is het een goed idee om warme materialen toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie houten kast of stoel. Tot warme materialen behoren echter ook bijvoorbeeld lekkere dikke vloerkleden en gebreide kussens.

Industriële en moderne keuken

Betonlook bij Kitchen4All

Betonlook kan je zo uitbundig maken als je wilt. Bijvoorbeeld: een betonlook werkblad zal minder opvallen dan een hele betonlook vloer. De keuze is aan jou! Maar wat je ook kiest… Kitchen4All heeft verschillende keukens, PVC vloeren en tegels met betonlook. Je kan dus altijd bij ons terecht!

Betonlook bij Kitchen4all
Betonlook met warme materialen

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Keuken kraan gas besparen

Minder gas en energie verbruiken in jouw nieuwe keuken

Lees verder

Montage keuken

De 5 voordelen van jouw keuken laten monteren

Lees verder

Duurzame keuken (1)

Tips voor een duurzame keuken

Lees verder

Montage keuken

Wat gaat er vooraf aan de montage van jouw keuken?

Lees verder