De 5 voordelen van jouw keuken laten monteren

Als je jouw keuken inclusief montage koopt in een van onze keukenwinkels, komen daar veel voordelen bij kijken. Je hebt natuurlijk de keus om zelf de keuken te monteren of je keuken te laten monteren door een van de professionals waarmee we bij Kitchen4All samenwerken. Ben je zelf aardig handig en vraag je je af wat de voordelen zijn van het laten monteren van jouw nieuwe keuken? We vertellen graag wat de voordelen zijn van jouw keuken inclusief montage!

Voordelen keuken montage (1)

1. Je weet dat alles écht goed is

Het monteren van een keuken is een hele secure klus. Een fout is dan ook snel gemaakt, en kan grote gevolgen hebben. Zo is het belangrijk dat het leidingschema echt klopt en niet afwijkt, want anders kan de keukenapparatuur niet goed worden aangesloten. En zijn de poten onder het keukenblok niet goed ingesteld? Dan kan je in de knoop komen te zitten met het passen van de achterwand of het raam boven het keukenblad. En niks is zo vervelend bij een nieuwe keuken, als een keuken die nét niet is wat die had moeten zijn. Een ervaren monteur kent al deze situaties en zorgt ervoor dat alles aan jouw keuken helemaal perfect is, en jij dus optimaal van jouw nieuwe keuken kunt genieten.

Voordelen keuken laten monteren 2
Snelle montage keuken

2. Secure én snelle montage

Wanneer je zelf niet dagelijks keukens monteert, zal de snelheid er een stuk minder in zitten dan bij een ervaren keukenmonteur. Zeker als je alles tot in de puntjes perfect wil afwerken. Onze monteurs zijn zo ervaren, dat zij secuur en snel jouw keuken weten te monteren. Zo wordt het geen oneindige klus en weet je precies wanneer jouw keuken gemonteerd en wel in huis staat, klaar om te gebruiken.

3. Geen onverwachte problemen

Wanneer je zelf je keuken monteert, is de kans aanwezig dat je tegen onverwachte problemen aanloopt. Zo lopen de leidingen misschien toch anders dan dat je dacht, of komen de kasten bijvoorbeeld net niet uit zoals je had gewild. Wanneer het zelf monteren dan misgaat, zal dit uiteindelijk alleen maar méér geld (en tijd) kosten dan wanneer je dit laat doen. Denk aan herstelkosten, materialen na moeten bestellen of toch alsnog een monteur in moeten huren. Je hebt daarnaast geen professional in de buurt om je vragen aan te stellen als je het even niet weet, waardoor een fout snel gemaakt is wanneer je geen jaren ervaring hebt met keukens monteren.

Keukenmonteur
Keuken inclusief montage

4. Jouw keuken gemonteerd zoals het bedoeld is

Wij kennen al onze monteurs persoonlijk en werken nauw met hen samen. Daarom wordt jouw keuken altijd gemonteerd zoals de bedoeling is. Denk aan de afstand tussen het vaste werkblad en het kookeiland, of de verdeling van de verschillende kasten en keukenapparatuur. Wanneer je hier zelf mee aan de slag gaat of zelf een monteur inhuurt, kan het gebeuren dat de keuken anders wordt gemonteerd dan hoe wij jouw droomkeuken hebben samengesteld. En dat zou natuurlijk zonde zijn!

5. Geen zorgen bij jouw keukenmontage

Bij het zelf monteren van jouw keuken komt veel kijken. Het zal veel tijd en energie in beslag nemen, die je ook heel goed in andere zaken kunt steken. Koop je bij ons een keuken inclusief montage? Dan kan je er zeker van zijn dat alle zorgen jou uit handen worden genomen. Onze monteur zal het zeker waarderen als je even helpt met het klaarzetten van het materiaal en tussendoor een lekker kopje koffie zet, maar verder kan jij lekker achterover leunen en genieten van jouw nieuwe keuken.

Montage keuken

Jouw keuken inclusief montage

Genoeg voordelen dus om jouw keuken te laten monteren! Kijk jij er al naar uit om jouw compleet afgewerkte keuken in gebruik te nemen? Plan dan nu vrijblijvend jouw adviesgesprek in een van onze winkels, en laat je compleet ontzorgen. Wij meten de ruimte gratis in, voorzien je van een gratis 3D-ontwerp en zorgen dat de montage van jouw keuken helemaal vlekkeloos verloopt. En tijdens een afspraak zetten wij natuurlijk de koffie voor jóu klaar. Tot snel in een van onze winkels!

Plan jouw afspraak

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Werkbladen schoonmaken (1)

Werkbladen schoonmaken/ onderhouden

Lees verder

Lichte keukens

Lichte keukens

Lees verder

Complete keuken ambiance

Verschillende typen/ soorten keukenkasten

Lees verder

Afwerking keuken

Waar moet je aan denken na het kopen van een keuken?

Lees verder