Een kookeiland in jouw keuken

Ruimtelijk en sfeervol Een kookeiland is dé stiekeme droom van keukenkopers. En dat is ook niet meer dan begrijpelijk. Naast dat een kookeiland heel functioneel is, ziet het er namelijk ook nog eens exclusief en luxe uit.

Kookeiland keuken

Multifunctioneel

Een kookeiland is ideaal dankzij zijn multifunctionaliteit. Zo kan je het bijvoorbeeld gebruikten als werkbank en kookgedeelte, maar ook als eettafel en chillhoek. Dit is helemaal gezellig als je visite over de vloer hebt!

Kookeiland of schiereiland

Is jouw keuken kleiner dan 20 vierkante meter? Dan kan een kookeiland in de weg zitten. Er is dan namelijk waarschijnlijk niet genoeg ruimte om gemakkelijk om het kookeiland heen te lopen. Maar zelfs in dit geval is er nog een middenweg: het schiereiland. Het schiereiland is een prachtig compromis: nog steeds flink veel meer werkruimte en opbergruimte én nog steeds het gevoel van luxe.

Keuken met kookeiland

Keukens met kookeiland bij Kitchen4All

Heb je advies nodig of er een kook- of schiereiland in jouw keuken past? De deskundige adviseurs van Kitchen4All helpen je graag met het indelen van jouw keuken. Maar hier een afspraak met de dichtstbijzijnde winkel!

Voorbeelden bekijken van Kitchen4All keukens met kookeiland of schiereiland? Kijk dan hier!

Kookeiland in keuken
Kookeiland of schiereiland keuken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Welke keukenstijl past bij jou

Welke keukenstijl past bij jou?

Lees verder

Wat zijn milde schoonmaakmiddelen

Wat zijn milde schoonmaakmiddelen?

Lees verder

Keukentrends van 2023

De keukentrends van 2023

Lees verder

Tips keuken stylen

Tips om je keuken te stylen

Lees verder