• Klantbeoordeling 9,8
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tips Blue Monday

Geen Blue Monday dip met deze tips!

Misschien heb je er al wel eens van gehoord: Blue Monday. Het is de derde maandag van de maand januari en de dag waarop de meeste mensen zich neerslachtig en treurig zouden voelen. Het wordt daarom ook wel gezien als de meest deprimerende dag van het jaar. Heb je op deze dag ook vaak last van dit neerslachtige gevoel? We hebben een aantal tips voor je om deze dag fijner te maken.

Nieuwe recepten uitproberen

Niks helpt zo goed tegen een treurig gevoel als lekker eten! Je kan eten bestellen, maar zelf koken zorgt vaak toch voor meer voldoening. Daag jezelf uit en zoek nieuwe recepten op. Door bezig te zijn met het koken van het eten, verleg je je focus. Dit kan ervoor zorgen dat je je minder neerslachtig voelt. Heb je geen inspiratie? Zoek dan eens online, er zijn verschillende websites die eenvoudige, maar lekkere recepten delen.

Heb je een nieuw gerecht gemaakt of ben je van plan een nieuw recept uit te proberen? Nodig dan mensen uit om bij je te komen eten of kook samen je nieuwe gerecht. Dit maakt het uitproberen van nieuwe recepten natuurlijk nog leuker. Tijdens het koken of eten met anderen kan je ook delen wat je bezighoudt, dit zorgt er ook vaak voor dat je je beter voelt.

Nieuwe recepten uitproberen
Zoetigheid bakken

Zoetigheid bakken

Suiker en chocola bevatten beide stoffen die ervoor zorgen dat je je beter voelt. Je kan ervoor kiezen om koekjes en chocola in de winkel te halen. Maar zelf bakken is ook leuk! Mocht je behoefte hebben aan gezelschap, dan is dit ook een leuke activiteit om samen met iemand te doen of nodig iemand uit die je baksels wil komen proeven. Misschien is een van je goede voornemens om gezonder te eten, dan kan je ook op zoek gaan naar zoete recepten zonder suiker. Zo ontdek je misschien wel heerlijke en verantwoorde recepten!

Goede voornemens

Veel mensen starten het jaar met goede voornemens, maar vaak houden mensen dit ook niet lang vol. Misschien voel je je wel extra treurig omdat je gestopt bent met een van je goede voornemens. Zet ze dan nog eens op een rijtje, de kans is groot dat je ze gewoon weer op kunt pakken en ze te laten slagen. In een van onze blogs vind je verschillende tips om je goede voornemens te laten slagen. Dit kan ervoor zorgen dat je je weer wat beter voelt!

Goede voornemens volhouden

Keuken inspiratie

Ben je op zoek naar een complete keuken en weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruitziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keuken inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je keuken past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste keukentrends. Wil je graag weten hoe je droomkeuken eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke pvc-vloer het beste past in je keuken. Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze keukenwinkels. Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Onze adviseurs geven je onafhankelijk advies over het inrichten van je complete keuken. Samen gaan we op zoek naar jouw droomkeuken!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Trend zwarte keukens met goud

Trends: Zwarte keukens met goud

Lees verder

Grijstinten in de keuken

Grijstinten in de keuken

Lees verder

Oranje tompoucen

Royaal genieten met onze koninklijke oranje tompouce

Lees verder

Gekleurde grepen

Trend: gekleurde accenten in de keuken

Lees verder