• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Hoeveel Kost Een Keuken

Hoeveel kost een keuken?

Wanneer je gaat verhuizen of je wil verbouwen is het belangrijk dat je een schatting kunt maken van het budget wat je kwijt denkt te raken. Maar aan welk bedrag moet je denken bij het kopen van een nieuwe keuken? We vertellen je in deze blog waar je allemaal rekening mee moet houden.

De kosten van een keuken

Wat betreft keukens zijn er heel veel mogelijkheden, waarbij je het zo gek kunt maken als je zelf wilt. Maar met welke prijs moet je nou eigenlijk rekening houden? Dit is afhankelijk van diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan de materialen, de kwaliteit, de apparatuur, het merk en natuurlijk de grootte. Wil je de keuken niet zelf monteren maar dit uitbesteden? Houd er dan ook rekening mee dat hier een prijskaartje aanzit. Vergeet ook zeker niet de kosten voor het aanbrengen van de aansluitingen zoals afvoer, water en elektrapunten.

3D-ontwerp op maat

Voordat je op zoek gaat naar een nieuwe keuken, is het belangrijk dat je goed nadenkt over wat je nou precies wenst. Het verschilt natuurlijk per ruimte hoeveel geld je uiteindelijk kwijt bent aan je nieuwe keuken. Om een goed beeld hierbij te krijgen, raden we je aan om een 3D-ontwerp op maat te maken bij een keukenspecialist. Goed nieuws: het maken van een 3D-ontwerp is bij Kitchen4All helemaal gratis. Normaal gesproken zouden we hiervoor €150 vragen, maar dit is nu gratis. Zo kun je dus weer wat geld besparen.

Budgetproof of luxe?

Wij vinden het belangrijk dat we keukens betaalbaar maken voor iedereen. Daarom kun je bij ons terecht voor het kopen van nieuwe keukens in diverse prijsklassen. De keukens die wij verkopen zijn al verkrijgbaar vanaf een bedrag van €3795. Zoals de stijlvolle complete keuken Speed Grey. Zo hoef je dus echt niet diep in je buidel te tasten voor het kopen van een keuken. Natuurlijk kun je het zelf zo duur maken als je zelf wenst. De beste apparatuur? De meest luxe keukenkastjes? Het kan allemaal! Aan de meest luxe keuken die wij verkopen hangt een prijskaartje van minder dan €20.000. Dit is nog niet duur in vergelijking met de rest van de markt. Kortom, waar je ook voor kiest: bij Kitchen4All betaal je nooit de hoofdprijs. Vind een Duitse keuken van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Montage

Heb je eenmaal een keuken uitgezocht? Let er dus wel op dat er eventueel extra kosten bij komen kijken, denk aan het demonteren van je oude keuken en het monteren van je nieuwe keuken. Ben je zelf handig? Dan kun je deze klussen zelf oppakken. Natuurlijk kun je dit ook door ons laten uitbesteden. Onze monteurs monteren dagelijks keukens, je bent er dus zeker van dat jouw keuken tiptop wordt aangesloten.

Vraag een offerte op maat aan

Omdat het per situatie verschilt wat de uiteindelijke kosten zijn voor een keuken, raden we je aan om een afspraak te maken bij een Kitchen4All bij jou in de buurt. Wij gaan met je in gesprek, laten je de diverse mogelijkheden zien en maken een 3D-ontwerp op maat. Aan de hand hiervan kunnen wij weer een offerte opstellen, waardoor je altijd meteen een goed beeld hebt wat je kunt verwachten. Natuurlijk ben je tot niks verplicht. Een offerte is altijd vrijblijvend.

Meer weten over de kosten van een keuken?

Heb je nou nog vragen of wil je meer weten over het kopen van een nieuwe keuken en de bijbehorende kosten die hierbij komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder zodat je een goede begroting kunt maken voor jouw droomkeuken! Wel zo fijn, nietwaar?!

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Voorbeeldkeukens

Hoe kan je keukeninspiratie opdoen?

Lees verder

Keuken moodboard kleur

Inspiratie: maak een moodboard van jouw nieuwe keuken

Lees verder

Keukentrends door de jaren heen

De keukentrends door de jaren heen

Lees verder

Complete keuken easytouch rust red 4

Hoe deel je een keuken praktisch in?

Lees verder