• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Voorjaarstrends keukens

Dit zijn de keuken voorjaarstrends van 2020

Het zonnetje schijnt en bloemen bloeien weer volop: kortom het is weer lente! Wil je ook graag dit vrolijke gevoel in jouw huis hebben? Pas dan deze leuke voorjaarstrends toe in jouw keuken. Wedden dat je zo altijd vrolijk bent tijdens het koken?

Groen in huis

Bij het voorjaar horen bloemen en planten die prachtig in bloei staan. Voorzie jouw keuken van jouw favoriete bloemen en planten, want zo maak je het nog gezelliger in jouw keuken. Zet bijvoorbeeld een mooie vaas met bloemen op de keukentafel of het aanrecht. Wat tegenwoordig ook helemaal in is dat zijn hangplanten aan het plafond. Zo creëer je meteen een speels en levendig effect. Let er bij planten altijd goed op dat je nadenkt over de plek in de keuken. Heeft de plant veel zonlicht nodig? Of komt deze het mooiste tot zijn recht in de schaduw? Kijk hier goed naar als je en nieuwe plant koopt voor in je keuken.

Lichte kleuren en natuurlijke materialen

Lichte kleuren en natuurlijke materialen zijn de perfecte match voor jouw keuken die past bij het voorjaar. Dit kun je terug laten komen door gebruik te maken van accessoires. Kies voor een tafelloper in een pasteltint en hang schilderijen op met lichte kleuren. Kortom: breng rust in je keuken.

Een vrolijk behangetje

Mocht je graag het hele jaar door de lente in huis willen, dan is het zeker een aanrader om een wand te voorzien van een vrolijk behangetje. Kies voor een bloemenprint, een nude kleur of een vrolijke pasteltint.

Wil je ook een voorjaarskeuken?

Kan je bovenstaande trends niet doorvoeren in jouw huidige keuken? En is jouw huis eigenlijk wel toe aan een nieuwe keuken? Wij kunnen je hier bij helpen! Neem contact met ons op en onze adviseurs vertalen jouw wensen naar een gratis 3D-ontwerp op maat.

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Voorbeeldkeukens

Hoe kan je keukeninspiratie opdoen?

Lees verder

Keuken moodboard kleur

Inspiratie: maak een moodboard van jouw nieuwe keuken

Lees verder

Keukentrends door de jaren heen

De keukentrends door de jaren heen

Lees verder

Complete keuken easytouch rust red 4

Hoe deel je een keuken praktisch in?

Lees verder