Kiezen van de juiste keukenapparatuur

Bij het uitkiezen van een nieuwe keuken komt ook het uitkiezen van de juiste apparatuur aan bod. Een groot deel van de keuken bestaat natuurlijk uit apparatuur. Naast dat deze functioneel zijn, kunnen ze ook nog eens erg mooi zin. Daarom is het ook belangrijk dat je het keukenapparatuur kiest dat in jouw keuken past en aansluit bij je behoeften. Kitchen4All heeft een groot assortiment aan apparaten van de volgende merken: Bosch, Atag, Etna, Pelgrim en Siemens.

Kiezen van de juiste keukenapparatuur

Soorten keukenapparatuur

Je kan kiezen voor zoveel of weinig apparatuur in je keuken als je wilt, maar wat is essentieel in je keuken? Belangrijk is dat je kijkt naar welke behoeften je hebt en wat je budget is. Een wijnkast kan voor een wijndrinker essentieel zijn, maar niet nodig voor iemand die geen wijn drinkt. Vaak heeft een keuken vijf soorten (basis) apparatuur, bestaande uit een kookplaatovenkoelkastvaatwasser en afzuigkap. Deze basis wordt vaak aangevuld met een vriezer en magnetron. Bedenk voor jezelf welke apparatuur je het meest gebruikt en wat je eventueel nog mist. Afhankelijk van je behoeften en budget kan je deze basis aanvullen.

Soorten keukenapparatuur
Keukenapparatuur soorten

Keukenapparatuur uitkiezen

Als je bepaalt hebt welk soort apparatuur je graag in je keuken wil hebben is het verstandig om na te gaan denken over de eisen waar de apparatuur aan moet voldoen. Wil je graag A-merk apparatuur van een merk zoals Bosch? Of voldoet het huismerk? Stel per productsoort een eisenlijst op met de gewenste functies en eisen. Zo maak je het voor jezelf overzichtelijk. Ook is het belangrijk om na te denken over of je graag inbouwapparaten wil of dat je dit niet noodzakelijk vindt. Dit is namelijk van invloed op het design van je keuken. Benieuwd naar de talloze mogelijkheden? Kom naar één van onze winkels en laat je verassen.

Keukenapparatuur uitkiezen
Uitkiezen keukenapparatuur

Kleur- en materiaalkeuze

Belangrijk is dat de apparatuur perfect bij de stijl van je keuken past. Kies je bijvoorbeeld voor een zwarte keuken? Dan past de Bosch black line perfect in je keuken. Deze apparatuur bestaat uit zwart glas in combinatie met zwart geborsteld rvs, dit zorgt voor een matte structuur. De panelen en het design van de displays zijn van alle apparaten op dezelfde hoogde, dit verhoogt het gebruiksgemak. Deze lijn is daarnaast zeer geschikt om de apparatuur in te bouwen. Ook kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld je koelkast en vriezer dezelfde stijl front te geven als de andere keukenkastjes. Hierdoor is deze apparatuur niet zichtbaar, wat zorgt voor rust in de keuken.

Kleur- en materiaalkeuze keukenapparatuur
Keukenapparatuur kleur- en materiaalkeuze

Keuken inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe droomkeuken eruit komt te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je keuken? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete keuken.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze keukenwinkels. Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Onze adviseurs geven je onafhankelijk advies over het inrichten van je complete keuken. Samen gaan we op zoek naar jouw droomkeuken!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Een gezellige keuken

Een gezellige keuken inrichten

Lees verder

Trend combineren

Trends kun je combineren

Lees verder

Werkbladen schoonmaken (1)

Werkbladen schoonmaken/ onderhouden

Lees verder

Lichte keukens

Lichte keukens

Lees verder