• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Marmer keuken

Marmer in de keuken

Dol op marmer? Pas dit dan ook toe in de keuken. Door te kiezen voor marmer in de keuken creëer je een rustig, natuurlijk en trendy effect. Laat je inspireren en denk goed na over wat het beste past bij jouw stijl en smaak.

Marmer keukenblad

De eyecatcher van een keuken is een marmer keukenblad. Door te kiezen voor een marmer keukenblad geef je de keuken een luxe uitstraling. Naast dat het prachtig en tijdloos is, is marmer ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk. Dit houdt in dat je een marmer keukenblad eenvoudig schoon kunt maken, zodat je hier voor een lange tijd veel plezier van kunt beleven.

Keukenfronten

Ook marmeren keukenfronten geven een luxe uitstraling aan de ruimte. Het ziet en modern en strak uit. Daarbij is het altijd goed om te weten dat marmer verkrijgbaar is in diverse uitvoeringen. Van licht tot aan donkere accenten: denk hier goed over na wat het mooiste past bij jouw inrichting.

Accessoires

Liever kiezen voor wat subtielere marmer items? Marmer accessoires zijn perfect. Kies voor een snijplank van marmer, marmeren borden of kopjes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij steeds meer partijen kun je terecht voor het shoppen van marmeren accessoires, aangezien dit helemaal past bij de trend van dit moment. Profiteer hiervan en laat marmer zien in jouw keuken.

Een unieke uitstraling

Door te kiezen voor marmer in de keuken, geef je een luxe en unieke twist aan jouw ruimte. Een keuken die helemaal past bij de marmeren uitstraling is onze keuken Flash Alpine White. Deze keuken heeft marmer look accenten die het geheel een luxe en elegante uitstraling geven.

Meer weten over marmer in de keuken?

Wil je ook graag marmer in de keuken? Onze specialisten geven je graag advies op maat en maken eventueel een gratis 3D-ontwerp op maat zodat je meteen een goed beeld hebt van marmer in de keuken.

Marmer keukenaccessoires
Marmer keukenblad
Marmer keukenfronten
Unieke uitstraling marmer keuken
Keuken marmer

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Voorbeeldkeukens

Hoe kan je keukeninspiratie opdoen?

Lees verder

Keuken moodboard kleur

Inspiratie: maak een moodboard van jouw nieuwe keuken

Lees verder

Keukentrends door de jaren heen

De keukentrends door de jaren heen

Lees verder

Complete keuken easytouch rust red 4

Hoe deel je een keuken praktisch in?

Lees verder