• Klantbeoordeling 9,8
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Kleur keuken

Trend: gekleurde accenten in de keuken

Voorheen werd er vaak gekozen voor basic accenten in de keuken; er werd voornamelijk gekozen voor rvs-accenten. De laatste jaren zien we steeds vaker dat er gekozen wordt voor gekleurde accenten, zoals een gouden kraan. Het toevoegen van gekleurde accenten aan de keuken is dan ook een van de trends van het moment. Meer weten? Lees dan snel verder!

De trendkleuren

De trendkleuren die we nu voornamelijk zien in de keuken zijn zwart, goud en koper. Zwart zien we natuurlijk al langer in de keuken terugkomen, maar tot voorkort werd er voornamelijk gekozen voor zwarte fronten of een aantal zwarte accenten. Maar steeds meer mensen kiezen ervoor om alle accenten in de keuken een zwarte kleur te geven. Ditzelfde zien we bij koper en goud. Gouden en koperen kranen zijn al zichtbaar in de keuken, ook hier worden er steeds vaker een spoelbak en grepen in dezelfde kleur aan toegevoegd.

Trendkleuren keuken
Gekleurde kranen en spoelbakken

Kranen & spoelbakken

De gekleurde accenten komen voornamelijk terug in de kranen en spoelbakken. Dit zijn relatief kleine elementen in een keuken, maar deze zijn wel sfeerbepalend. We zagen dat er voorheen al vaker gekozen werd voor een gekleurde kraan. Dit werd dan echt een eyecatcher in de keuken. De spoelbak werd voornamelijk gezien als basiselement in de keuken, waardoor er vaak voor een basiskleur zoals rvs werd gekozen. Nu wordt er dus steeds vaker voor een gekleurde variant gekozen. Door te kiezen voor een kraan en een spoelbak in dezelfde kleur creëer je een chique uitstraling.

Grepen

Naast de kranen en spoelbakken zien we ook steeds vaker dat de grepen of greeplijsten worden voorzien van een kleur. De kleur van de grepen of greeplijsten kan ook sfeerbepalend zijn. Zo geeft een zwarte greep op een marmer front een hele andere uitstraling dan een gouden greep op een marmer front. Je zou ervoor kunnen kiezen om deze trendkleuren met elkaar te combineren, maar vaak wordt ervoor één trendkleur gekozen die je in de gehele keuken ziet terugkomen. Door hiervoor te kiezen zorg je er ook voor dat de keuken, naast een unieke uitstraling, ook een rustige sfeer heeft.

Gekleurde grepen keuken
Gekleurde accessoires

Accessoires

Naast gekleurde accenten, kan je ook gekleurde accessoires aan je keuken toevoegen. Dit versterkt de chique en unieke uitstraling van de gekleurde accenten. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige gouden vaas of een mat zwarte plank waar je je kookboeken op kunt zetten. Maar ook met de verlichting kan je spelen. Zo zijn ledspotjes verkrijgbaar in meerdere kleuren en kan je hiermee je keuken helemaal afmaken!

Keuken inspiratie

Ben je op zoek naar een complete keuken met gekleurde accenten en weet je al hoe deze eruit moet komen te zien? Of wil je liever eerst inspiratie op doen? Op onze website vind je veel keuken inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en keuken past. Al onze keukens zijn maatwerk, iedereen heeft immers andere wensen. Dit kan je ook zien aan de opgeleverde keukens van onze klanten, deze zijn allemaal uniek. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met daarin de laatste keukentrends. Ben je benieuwd hoe je nieuwe keuken eruit komt te zien? Je kan met onze laagdrempelige 3D-planner eenvoudig een ontwerp maken van je nieuwe droomkeuken.

Persoonlijk advies

Heb je interesse in onze keukens? Maak dan een afspraak bij een van onze keukenwinkels. Daar staan onze deskundige en betrokken adviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies. We starten altijd met een kennismakingsgesprek zodat we je wensen en behoeften in kaart kunnen brengen. Aan de hand daarvan gaan we samen op zoek naar jouw nieuwe droomkeuken!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Welke kleuren passen bij jouw keuken

Welke kleuren passen bij jouw keuken?

Lees verder

Trend zwarte keukens met goud

Trends: Zwarte keukens met goud

Lees verder

Grijstinten in de keuken

Grijstinten in de keuken

Lees verder

Oranje tompoucen

Royaal genieten met onze koninklijke oranje tompouce

Lees verder