Trend: grepen van kasten in dezelfde kleur als de frontkleur

Wil je graag een nieuwe keuken kopen die past bij de laatste trends van dit moment? Tegenwoordig zien we steeds vaker dat grepen van keukenkasten dezelfde kleur hebben als de frontkleur van de kast. Deze trend is modern, eigentijds en zorgt voor een egale en rustige uitstraling in jouw keuken.

Grepen van kasten in dezelfde kleur als de frontkleur

Welke stijl?

Deze trend past bij diverse stijlen, want de focus wordt nu puur gelegd op de stijl van de keuken zelf. Van een landelijk tot aan een modern: geef jouw eigen twist aan deze trend. Als je kiest voor een landelijke keuken dan zie je vaak stoer en degelijk materiaal terug. Kleuren die hierbij passen zijn grijs, beige en bruin. Zwart en wit passen prachtig bij een moderne en een tijdloze keuken. Kortom: denk goed na in welke stijl je een keuken wenst en welke kleuren hierbij passen. Hier kun je de grepen van jouw kasten op aanpassen.

Onopvallend en rustgevend

Grepen van keukenkasten in dezelfde kleur als de frontkleur van de kast geven een rustige en onopvallend effect aan een keuken. Het heeft een strakke look en een tijdloos karakter. De grepen ogen één met de ruimte, waardoor je meer overzicht krijgt.

Meer weten over deze trend?

Wil je deze trend graag toepassen in jouw nieuwe keuken? Onze adviseurs staan in onze winkels voor je klaar en helpen je verder bij het maken van een keuze die past bij jouw smaak.

Afspraak maken

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Een gezellige keuken

Een gezellige keuken inrichten

Lees verder

Trend combineren

Trends kun je combineren

Lees verder

Werkbladen schoonmaken (1)

Werkbladen schoonmaken/ onderhouden

Lees verder

Lichte keukens

Lichte keukens

Lees verder